Georgiana Lobonț se confruntă cu probleme de sănătate înainte de vacanța alături de soțul ei. Ce a pățit artista: " Nu știu ce, Doamne, am făcut"


Clujeanca Georgiana Lobonț a dezvăluit pe pagina sa de Instagram că se confruntă cu câteva probleme de sănătate, chiar înainte de o vacanță planificată alături de soțul ei, în afara României.

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai în vogă artiste de la noi din țară. Aceasta a strâns o comunitate destul de mare pe rețelele sociale, acolo unde nu ezită să le povestească fanilor ei cu ce își ocupă timpul liber, dar și unde și când își susține evenimentele. În urmă cu puțin timp, chiar pe pagina de Instagram a cântăreței au apărut vești mai puțin plăcute. Vedeta din showbiz-ul românesc a precizat că se confruntă cu câteva probleme de sănătate, chiar înainte de vacanța planificată, în afara României, alături de soțul ei. 

Georgiana Lobonț se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit artista?

Georgiana Lobonț se pregătește să plece în vacanță alături de soțul ei. Însă, pare că planetele nu s-au aliniat pentru cântăreața de muzică populară de la noi, deoarece aceasta se confruntă cu probleme de sănătate.

Se pare că ar fi vorba de o răceală. Cântăreața le-a menționat fanilor că nu se așteaptă ca răceala să treacă de la sine, ci ia medicamente și folosește și uleiuri esențiale, cu ajutorul cărora speră să se pună pe picioare în cel mai scurt timp.

„Ne pregătim, facem bagajele, pentru că mâine plecăm în vacanță. Eu sunt răcită, bocnă de răcită. Nu știu ce, Doamne, am făcut. Când am aterizat aici în București probabil… nu știu, de la aerul din Irlanda, habar nu am, dar sunt foarte răcită și am băgat direct cu antibiotice, cu medicamente, dau și cu uleiuri, cu de toate ca să mă fac bine.

Sunt convinsă că o să mă fac bine, că întotdeauna sunt bine când trebuie să fac câte ceva. Nu mă sperie pe mine nici măcar o răceală. Nimic nu mă sperie pe mine, sunt mereu o optimistă și asta vă încurajez să faceți și voi. Dacă gândiți pozitiv totul e de bine”, a transmis pentru fanii ei Georgiana Lobonț pe pagina sa de Instagram.

Comentarii Facebook