Adam Sandler, cele mai multe nominalizari la Zmeura de Aur


Actorul Adam Sandler a stabilit un record pentru cel mai mare numar de nominalizari la Zmeura de Aur, trofeul care ii "rasplateste" pe cei mai slabi actori si cele mai nereusite filme ale anului.

Adam Sandler a obtinut 11 nominalizari la premiile Zmeura de Aur la categoriile "cel mai prost actor", "cea mai proasta actrita", "cel mai prost scenariu" si "cel mai prost film" numai pentru filmul "Jack si Jill/ Jack and Jill". Sandler joaca in acest film ambele roluri principale.

Alaturi de Sandler, si Al Pacino este nominalizat la Zmeura de Aur, pentru rolul din filmul "Jack si Jill", Nicole Kidman este nominalizata la titlul de cea mai proasta actrita, pentru interpretarea din "Just Go With It", iar Nicolas Cage a primit trei nominalizari la categoria "cel mai prost actor", pentru filmele "Trespass", "Anotimpul vrajitoarei/ Season of the Witch" si "Iadul se dezlantuie 3D/ Drive Angry 3-D".

Intre filmele nominalizate la Zmeura de Aur se mai numara "Transformers" si "New Year's Eve", ultimul fiind considerat ca "a irosit mai mult de 20 de staruri de valoare pe un scenariu la fel de sofisticat precum un episod din 'Love Boat'".

"Premiantii" vor fi desemnati in urma celor 600 de voturi ale membrilor Fundatiei Zmeura de Aur si vor fi anuntati pe 1 aprilie, de Ziua Pacalelilor.

Comentarii Facebook