Ada Milea vine la "Coltul American" de la Biblioteca Judeteana "Octavian Goga"


Biblioteca Judeteana "Octavian Goga" organizeaza mai multe evenimente luni, 12 decembrie si marti, 13 decembrie pentru a marca aniversarea a cinci ani de existenta a American Corner.

Astfel, luni de la 11.45 va incepe evenimentul cu o festivitate de decernare de diplome, intre 12.00-13 vor avea loc scenete pe teme legate de sarbatorile de iarna de Ada Milea si spectacole interpretate in limba engleza de elevi ai Liceul Teoretic “Gheorghe Sincai” din Cluj-Napoca.

Mai apoi urmeaza "Medalion muzical american-Sa discutam despre jazz" prezentat de asistent universitar Gabriela Munteanu de la Academia de Muzica "Gheorghe Dima". Dupa aceea o ora de jazz si improvizatie cu Cristian Ciceu – chitara si Dan Pacurar – saxofon, “Comic heroes” atelier de grafica animat de Cluj Comics Club si “A fost odata in America. Fotografie de grup cu presa...”, prezentata de profesorul Mihai Lisei de la FSPAC.

Marti intre orele 13.30 si 17.00 va fi “Istoria SUA – O abordare informala” realizata de elevi si profesori de la liceul “Emil Racovit?” si de studenti de la Facultatea de Litere dinc adrul UBB.

Comentarii Facebook