Acestea sunt cele mai descurcărețe și abile zodii. Reușesc să rezolve rapid situațiile dificile și pun mâna la treabă


Unii nativi au darul de a găsi soluții la toate problemele care apar și sunt renumiți că nu se dau în spate de la muncă.

Aceasta înseamnă că știu să ceară, că știu să ofere, că lasă în viața celor din jur o amprentă frumoasă, o ușă deschisă, gata oricând să fructifice o nouă oportunitate alături de oamenii valoroși pe care i-au cunoscut, potrivit horoscop.garbo.

BALANȚĂ

Chiar dacă Balanțele descoperă mai târziu în viață ceea ce le place cu adevărat și le face fericite, totuși acești nativi știu să își folosească resursele pentru a-și urma calea, atunci când o găsesc.

Balanțele sunt persoane foarte ordonate, în ciuda faptului că la o primă vedere am spune că nu. Dar ele știu ce au de făcut atunci când își propun un scop, reușesc să își ordoneze foarte bine prioritățile în viață, sunt buni strategi, știu să facă slalom astfel încât să prindă toate oportunitățile, dar să ocolească obstacolele.

Nu contează cât de grea este viața, Balanțele întotdeauna vor găsi o cale nu doar de a ieși din impas, ci și de a avea succes în viață. Nu contează nici măcar atunci când astrele nu le-au oferit talente evidente, găsesc ele ceva la care să se priceapă și să reușească să-și construiască viitorul.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul poate rămâne comod în viața lui pe care și-a așezat-o astfel încât să fie bună, nici prea-prea dar nici foarte-foarte, astfel că pot trece ani în care Vărsătorul să se uite pe sine în acest confort.

Problema se pune însă atunci când în viața Vărsătorului apare o criză. Fie trebuie să-și găsească un cămin, fie are nevoie de mai mulți bani pentru că nu se mai poate descurca astfel ori poate a pierdut o persoană dragă din viața lui. Alți Vărsători se pot trezi într-o relație toxică și abuzivă, alții pot primi o moștenire și trebuie să se descurce personal de ea pentru că nu au resurse să angajeze alte persoane. Ori trebuie să plece din țară și așa mai departe.

Dacă nu credeți în minuni, trebuie să vedeți un Vărsător reacționând într-un moment de criză. Va face din imposibil, posibil! Capacitatea intelectuală imensă a acestor nativi îi poate determina să învețe o cantitate uriașă de materie într-un ritm absolut record sau să găsească soluții cu totul inovatoare, nemaiîntâlnite, dar foarte utile în momentul respectiv.

Comentarii Facebook