ABBA, tot mai aproape de un concert in formula completa

Dupa ce ani la rand au refuzat categoric ideea unei reuniri, doi dintre membrii trupei, Benny Andersson si Bjorn Ulvaeus s-au declarat deschisi acestei idei, conform The Times.

 

Intrebat in cadrul unui interviu daca ar fi de acord cu reunirea pentru un spectacol care sa fie filmat si difuzat la televiziuni, Benny Andersson a raspuns transant "Da, de ce nu?".

 

Colegul sau Bjorn Ulvaeus a raspuns mai degraba ironic "Am putea canta The way old folks do", o aluzie la titlul piesei "The way the old friends do" de pe albumul Super Trouper.

 

Chiar daca nu si-a exprimat clar acordul, pozitia sa este mult schimbata fata de cea de acum un an, cand, dupa lansarea filmului "Mamma mia", bazat pe piesele trupei Abba, el a exclus categoric orice colaborare de acest gen.

 

"Nu vom reveni niciodata impreuna pe scena. Pur si simplu nu mai avem chef sa o facem. Banii nu mai reprezinta o problema si, in plus, ne dorim ca oamenii sa isi aduca aminte de noi asa cum eram pe atunci", a spus in acel moment Björn.

 

Cei doi nu stiu insa daca fetele din trupa mai canta, deoarece Anni-Frid Lyngstad si Agnetha Faltskog nu au mai sustinut de ani buni vreun spectacol.

 

Grupul Abba, format in 1970, s-a destramat in 1982 insa albumele sale sunt in continuare in topul vanzarilor din intreaga lume. Mai mult, anul trecut filmul "Mamma mia" a readus in atentia spectatorilor melodiile trupei intr-o serie de cover-uri de mare succes.

 

Comentarii Facebook