A scris pe Facebook: ”Vineri, petrecere la mine acasă!”. Primarul a interzis petrecerea

O adolescentă de 15 ani din Olanda a scris pe Facebook că vineri face petrecere de ziue ei de naștere și tot orașul a răspuns că merge.

Primarul din orașul Katwijk a anulat petrecerea, de teama unor revolte violente, scrie BBC News. 

Mesajul tinerei de pe Snapchat a fost postat pe Facebook, de către un amic. 

”Vineri, petrecere la mine acasă, toată lumea este binevenită. Dacă veți participa, vă rog să mă anunțați și să îmi spuneți dacă mai aduceți pe cineva”, a scris adolescenta pe Snapchat. 

Mesajul a ajuns apoi pe Facebook și a devenit viral, ajungând și pe WhatsApp, intitulat ”Petrecere! În Katwijk”. 

Un caz similar a avut loc în orașul Haren, unde s-a adunat o mulțime de 4.000 de oameni. Petrecerea s-a terminat cu un protest violent, aplanat cu greu de forțele de ordine. Petrecerea fusese numită ”Project H Haren”, după un film de la Hollywood despere o petrecere scăpată de sub control. 

Din acest motiv, primarul din Katwijk a interzis organizarea evenimentului. ”E ca un rollercoaster toată situația. Nepoata mea a fost mutată din casa în care locuiește și dusă în altă parte. Lucrurile au scăpat de sub control”, a spus unchiul adolescentei. 

În Katwijk locuiesc doar câteva sute de oameni. La petrecere au spus că vor merge 8.000 de oameni, iar alți 20.000 s-au declarat interesați. 

„Nu va fi nicio petrecere în Katwijk”, a spus primarul. Petrecerea va avea loc vineri, așa că rămâne de văzut ce se va întâmpla.

Comentarii Facebook