A născut soția lui Arpad Paszkany, Anamaria Feher


Anamaria Feher, soția fostului patron al CFR Cluj, a născut. Anunțul a fost făcut de Iuliu Mureșan, fostul președinte al clubului din Gruia și apropiat de-al omului de afaceri.

A născut soția lui Arpad Paszkany. Țin să îl felicit!”, a spus Iuliu Mureșan la Digi Sport.

La începutul anului, Anamaria Feher anunța că este însărcinată, lucru păstrat secret până când sarcina nu a înaintat. 

Tocmai mi-am terminat antrenamentul la sală pentru azi şi... da, sunt însărcinată în 21 de săpătmâni! Surpriză! Sunt foarte fericită că suntem binecuvântaţi să avem un nou membru în familia noastră frumoasă”, scria Ane în 20 februarie 2019. 

Arpad Paszkany (48 de ani) și Anamaria Feher (29 de ani) s-au căsătorit în 26 martie 2016, iar atunci se zvonea că frumoasa dansatoare ar fi fost gravidă, dar lucrurile au fost infirmate.

Ane, draga mea prietena draga, ne cunoastem si suntem prietene de peste 10 ani, dar pare o viata! Esti unul dintre acei oameni carora le doresc acelasi bine si aceeasi fericire la care visez pentru mine! Azi, in ziua casatoriei tale cu Arpi, vreau sa iti transmit toata iubirea mea si toate gandurile frumoase! Eu si Catalin vom fi mereu alaturi de voi si speram sa va vedem mereu la fel de indragostiti si fericiti! Casa de piatra! Va iubim!”, a scris pe Facebook Andra, carea postat și o fotografie cu mirii și tortul de la nuntă.

Anamaria Feher este fosta dansatoare din trupa Andrei. Cuplul Andra și Cătălin Măruță sunt foarte apropiați de cei doi miri, făcând până acum numeroase concedii împreună.

Arpad Paszkany a mai fost căsătorit timp de 15 ani cu Kinga, femeia care i-a dăruit doi copii, au divorţat. Kinga ar fi fost cea care a decis divorțul după ce a aflat că soţul ei avea o amantă de mai bine de doi ani. Fosta soție s-a mutat în Germania alături de cei doi copii.

Comentarii Facebook