A fost ales cel de-al patrulea jurat de la ”Vocea României”. Vezi cine îl înlocuiește pe Brenciu


Plecarea lui Horia Brenciu de la ”Vocea României” a lăsat un gol în juriul concursului, însă noii producători ai emisiunii i-au găsit un înlocuitor.

Începând din această ediție, Tudor Chirilă li se va alătura lui Smiley, Marius Moga și Loredanei în juriul de la ”Vocea României.

De-a lungul timpului am refuzat multe oferte in televiziune. Mi s-au propus diferite formate, dar nu reuseam deloc sa ma imaginez in postura de TV host. Actor si cantaret e cateodata chiar prea mult. Cu atat mai legitima devine intrebarea: - De ce Vocea Romaniei? Pentru ca imi place ideea ca as putea sa impartasesc cate ceva din experienta mea unor oameni care vor sa reuseasca in muzica. In viata mea am invatat multe și pe gratis de la oameni generosi. In al doilea rând sper ca prezenta mea in acest show va aduce mai mult in atentia publicului muzica pop-rock, care in momentul de fata nu beneficiaza de expunerea pe care o merita. Mi-as dori sa gasesc voci pe care sa le conving sa cante rock, sa se exprime rock sau pop-rock. Cred ca in muzica rock exista multa energie ai libertate si cred ca Vocea si concurentii din echipa mea le-ar putea aduce oamenilor aminte de asta. Cand spun rock ma gandesc la o plaja mai larga de genuri: blues, jazz, funk. Este vorba despre atitudine: Frank Sinatra este rock pentru mine. Gil Dobrica, la fel. Vocea Romaniei trebuie sa fie rock. Libera, puternica, sexy.”, declara Tudor Chirila, potrivit Pro TV.

Toamna trecuta l-am invitat pe Tudor sa cantam impreuna la Sala Palatului si la repetitii mi-a urat sa castig Vocea Romaniei. Anul asta, va avea el sansa sa fie castigatorul celui mai tare talent show muzical. Cred ca aveam nevoie de talentul si profesionalismul lui si ii urez bun venit in echipa. Dar anul asta eu castig!.. Vorba lui ”, a declarat Loredana.

Si Smiley ii ureaza bun venit lui Tudor in echipa: "In echipa lui Tudor vor veni voci pe care doar el le poate descoperi, acoperind in acest fel un segment nou de talente. Este un adversar redutabil, sunt convins ca-si va construi o echipa foarte puternica si va aduce un mare plus competitiei."

"Eu il stiu de 'La Radio', credeam ca are doar '18 ani', i se mai spune 'Zmeul', pentru ca nu-i usor sa mergi 'Pe sarma' atatia ani prin industria asta, de aceea il inteleg cand zice cateodata 'Nu am chef azi'! Ma bucur ca am ramas alaturi de Smiley si Loredana pe care ii respect, si ca am ocazia sa lucrez cu un om talentat pe atat de multe planuri cum e Tudor Chirila ! Tudor, bine ai venit in gasca noastra! La noi, Vocea e in continuare factorul decisiv ", completeaza Marius Moga.

Comentarii Facebook