8 semne că nu a uitat-o pe fostă


Unul dintre “cosmarurile relationale” ale femeilor este, de regula, fosta iubita a actualului partener.

Se intampla chiar des ca si cele mai sigure pe ele femei sa se simte amenintate de fosta si sa se intrebe daca “el”, actualul iubit, a trecut peste veche relatie.

Doar pentru ca totul se intampla la nivel emotional nu inseamna ca nu exista si semne care pot dovedi sau infirma faptul ca el nu a uitat-o pe fosta iubita.

1. O aduce deseori in discutie. Nu exista intalnire in care el sa nu spuna cel putin o data ceva despre ea sau care sa aiba legatura cu ea? E un semn clar ca nu a uitat-o. Nu conteaza daca o vorbeste de rau sau daca manifesta nostalgie dupa vremurile bune, tot ce conteaza este ca nu trec doua ore de stat impreuna fara sa apara si ea “prin preajma”, chiar daca prezenta ei se rezuma la: “Uite, localul asta are cea mai buna cafea. Am aflat de el de fosta.”

2. Nu vorbeste niciodata despre fosta. Exista si reversul medaliei: acela de a nu discuta niciodata despre fosta prietena. Nici acesta nu este un semn bun. Invariabil, fostii parteneri apar, la un moment dat in discutie. Nu trebuie sa fie vesnic prezenti, dar unele detalii sunt bine de stiut pentru a-ti putea da seama daca acel inceput de relatie se va concretiza in ceva mai mult. Cand el nu povesteste nici de ea, ba mai mult, evita subiectul si chiar pune interdictie pe el, ceva nu este in regula. Fie se simte vinovat ca se gandeste la ea, fie se chinuieste sa o uite. Cel care a reusit sa o uite pe fosta este capabil sa vorbeasca detasat cu actuala prietena despre cea de dinaintea ei.

3. O vezi peste tot in calculatorul lui. Nu poti sa-ti verifici e-mailul pentru ca brusc vezi un folder ratacit pe desktop cu numele ei. Sau, mai rau, actualul prieten inca are poze cu ea pe Facebook, chiar in momente pline de tandrete, ca sa nu mai spunem ca pot fi vazute de toata lumea. Acesta este un semn ca nu se poate detasa de ea si ca, sub o forma sau alta, inca incearca sa o pastreze in viata lui.

4. Se intalneste prea des cu fosta. Nu este nimic rau in a tine legatura cu fostul sau fosta, dar daca nu trece zi fara o conversatie sau o saptamana fara o intrevedere inseamna ca partenerul actual continua sa investeasca mai mult in fosta relatie decat in cea prezenta.

Citește mai departe pe Lyla.ro

Comentarii Facebook