75 de specialisti ai dansului din toata lumea vin la Fabrica de Pensule

A cincea editie a Festivalului Trans Contact are loc intre 31 iulie si 8 august la Fabrica de Pensule. Participa 75 de specialisti ai dansului din 15 tari.

 

Profesori invitati in acest an sunt Andrew de Lotbiniere Harwood (Canada), Alicia Grayson (SUA), Katja Mustonen si Otto Akkanen (Finlanda), Lior Ophir (Israel), Szilagy Eniko (Ungaria), Heike Kuhlmann (Germania), Daniel Mang (Franta), Paula Zacharias (Argentina), Renata Piotrowska (Polonia).


"Trans Contact este un festival de tip atelier, o saptamana intensiva de workshop, cercetare, discutii si jam, intr-o formula unica ce doreste sa ofere comunitatii de dans si teatru din Romania posibilitatea de a cunoaste si practica tehnica Contact Improvisation si sa constientizeze in participanti importanta acestei tehnici de miscare in procesul de creatie ale artelor spectacolului. Din eveniment fac parte de asemenea ateliere care sunt destinate iubitorilor si practicienilor de dans contemporan indiferent de experienta sau varsta", arata, intr-un comunicat, organizatorii evenimentului, GroundFloor Group.

 

Participantii vor prezenta un spectacol publicului larg, in 5 august, de la 20.00, in sala studio a Fabricii de Pensule. Intrarea este libera.

Comentarii Facebook