5 zodii bune la pat. Care este topul bărbaților buni la pat din zodiac?


5 zodii bune la pat. Top cinci zodii de bărbați buni la pat. Ei îți îndeplinesc toate fanteziile. Acești nativi trăiesc doar pentru plăcerea ta. Cine sunt cei mai buni bărbați la pat din zodiac.

5 zodii bune la pat. Pești

Cu siguranță ai auzit și tu că cei din zodia Pești sunt cei mai buni amanți. Nativul din zodia Pești este pasional, romantic și întotdeauna pune nevoile partenerei sale înaintea propriilor nevoi. De obicei, bărbații Pești sunt experimentați în arta amorului. Le place să-și seducă femeile și să le îndeplinească toate fanteziile. Au energie bună și niciodată nu se vor sătura de tine. Nu te mira dacă te trezește dimineața, sărutându-te pe gât, șoptindu-ți la ureche tot ce dorești să auzi.

5 zodii bune la pat. Vărsător

Ai trăit degeaba dacă nu ai făcut amor cu un Vărsător. Chiar dacă pare rece și distant, acest nativ se transformă într-o fiară în pat. Se spune că cei care par cei mai cuminți și liniștiți sunt, de fapt, cei mai periculoși și buni în dormitor. În cazul zodiei Vărsător, vorba asta se adeverește. Vărsătorii știu cum să îți satisfacă cele mai ascunse dorințe. Știe cum să-ți facă pe plac și nu se va opri până când nu îi vei spune tu acest lucru. Îi place să îți trimită mesaje deocheate și să-ți stârnească apetitul pentru amor, fie că ești la serviciu sau la o cină cu părinții. Adoră să fie dominat de partenera lui.

5 zodii bune la pat. Gemeni

Nu e de mirare că Gemenii se află în acest top. Cel din zodia Gemeni este, probabil, cel mai fustangiu dintre toți bărbații din zodiac. Are multă experiență în dormitor pentru că nu există domnișoară care să poată rezista farmecele acestui nativ. Știe ce să îți spună ca să ajungi în patul lui, e maestrul preludiului. Bărbatul Gemeni e amantul perfect. Știe exact unde, când, ce și cum să facă numai ce îți place. Îi place să domine în așternuturi, așa că ar fi bine să te pregătești pentru aventura vieții tale.

5 zodii bune la pat. Taur

Nativul Taur vrea ca partidele tale amoroase cu el să fie memorabile. Bărbatul Taur este activ sexual, îi place mereu să încerce poziții noi și nu te lasă niciodată să te plictisești alături de el. Fie că îți face o vizită surpriză la serviciu sau te răpește 10 minute de la o petrecere, Taurii nu se mai satură de amor. El e masculul alfa din relație, îi place să domine și să te audă cum îi strigi numele, în intimitate.

5 zodii bune la pat. Leu

Leul este puternic și determinat. Când îi place o femeie, nu stă pe gânduri și se duce să o cucerească. În așternuturi știe cum să-și satisfacă partenera, de orice câte ori vrea ea. Îi place să folosească jucării pentru adulți, se uită cu parteneră la filme erotice și adoră să joace diverse roluri în intimitate. O partidă de amor cu un nativ din zodia Leu îți va rămâne întipărită în minte pentru totdeauna.


Comentarii Facebook