5 tipuri de femei pun pe fuga orice barbat! Sau ce nu vor barbatii!

Se pare ca barbatii stiu exact ce nu vor sa aiba langa ei. Site-ul www.perfecte.ro a stabilit care sunt cele cinci tipuri de femei langa care niciun un barbat nu ramane pre mult oricat de frumoasa si de destepta ar fi aceasta.

 

1. Cea mai enervanta, pare sa fie, de departe, femeia care isi plange de mila. Comportament: vesnic nesatisfacuta, nemultumita de tot si de toate din viata ei, neajutorata. Desi cu ultima dintre caracteristici atrage barbatii, la fel de repede ii si alunga.  

 

2.  Feminista convinsa nu este nici ea pe placul barbatilor. Chiar daca multi spun ca vor alaturi de ei o femeie puternica, sigura , pe picioarele ei, adevarul este ca una prea puternica ii alunga foarte repede. Caracteristici: independenta, convinsa ca nu are neaparata nevoie de un partener alaturi de ea.

 3. Materialista pare tot ceea ce isi doreste un barbat cu bani. In realitate, nu e deloc asa. Barbatul va investi in ea, dar daca isi va da seama ca ramane cu el doar pentru bani, ii spune adio fara nicio remuscare.



 4. Si desi pare incredibil, nici perfectionista nu este pe placul barbatilor. Atrasi de ea la inceput, pentrru ca pare femeia perfecta, cu o viata perfecta si tot ce este legat de ea ingrijit, barbatului nu ii place. De ce? Pentru ca nu isi poate permite  alaturi de ea sa iasa cu cortul, sa foloseasca un limbaj mai deocheat sa manance usturoi si alte "relaxari" masculine.

 

5. Aproape la fel de enervanta ca si femeia care isi plange de mila, este cea geloasa. Ea este genul care isi verifica partenerul in continuu, il suna, il chestioneaza si vesnic il banuieste ca are o relatie amoroasa. Se pare, insa, ca nici macar asta nu ii enerveaza cel mai tare pe barbati, ci faprul ca femeia geloasa nu uita niciodata nici cel mai mic detaliu din viata lor intima si ii aminteste fiecare greseala ori de cate ori are ocazia, chiar daca asta s-a intamplat in urma cu 5-10 ani.

 

Ramane intrebarea: "Ce vor barbatii?" Asteptam sa ne spuneti Dvs!

Comentarii Facebook