Miercuri 24 Aprilie

19.000 de bilete vandute la Scorpions si Smokie! Vezi care sunt cele mai vandute sectoare


Organizatorii concertelor Scorpions si Smokie, din 8 si 9 octombrie, au anuntat ca pana acum s-au vandut 19.000 de bilete si abonamente pentru cele doua zile.

In total, pe stadionul Cluj Arena vor intra 35.000 de spectatori in fiecare zi, iar cele mai cautate sunt biletele de la Golden Circle si Tribunele 1 si 2.

"Am vandut pana acum circa 19.000 de bilete pentru cele doua concerte, dar si abonamente care permit accesul pe Cluj Arena la ambele concerte. Cea mai mare parte dintre bilete sunt pentru Scorpions. Golden Circle si Tribunele 1 si 2 sunt aproape date, existand in rest bilete pentru peluza, gazon A si B. Tribuna 1 are 5.000 de locuri, aici fiind creata si o tribuna zero si una VIP, pentru care biletele se vor vinde in urmatoarele zile, iar Tribuna 2 are 8.000 de locuri", au precizat pentru Stiri de Cluj organizatorii evenimentului.

 

STIRI de CLUJ da GRATIS 15 bilete la concertele Scorpions si Smokie din Cluj in 8-9 octombrie! Vezi cat de simplu poti primi si tu!

 

In total, in tribuna zero vor fi 2.000 de locuri, iar la sectorul VIP inca 600. Aici vor intra invitatii, dar vor fi scoase la vanzare si unele tichete.

Biletele se vand prin reteaua myticket.ro, in librariile Diverta din toata tara, in Iulius Mall Cluj si Polus Cluj, la Diesel si la un stand din hypermarketul Cora.

Organizatorii concertelor sustin ca problemele pe care le-au intampinat cei care au vrut sa cumpere bilete prin reteaua myticket.ro nu sunt din cauza softului.

"Nu s-a blocat site myticket.ro, asa cum multi au acuzat. Biletele se pun in vanzare pe rand pe myticket.ro, in functie de ritmul in care sunt tiparite. Pentru a evita blocarea totala scoatem la vanzare circa 2.000 - 3.000 de bilete si pana cand se proceseaza datele este o pauza. In functie de fiecare sector, se suplimenteaza o data pe saptamana numarul de bilete pana cand se ajunge la numarul total de locuri disponibile. Site -ul se blocheaza numai cand suplimentam noi biletele", au mai precizat organizatorii.

VEZI AICI CAT COSTA BILETELE!

Comentarii Facebook