10 reguli de respectat pentru un cadou reusit de 8 martie

Daca nu stiti ca sa ii cumparati iubitei, mamei sau fiicei de 8 martie, atunci noi va dam cateva idei si va spunem ce reguli trebuie sa respectati pentru a nu va duce acasa cu un cadou neinspirat.

 

Desigur, cel mai bine ar fi fost sa testati inainte cu cateva zile macar terenul si sa mergeti impreuna prin magazine pentru a vedea ce ii place. Daca nu s-a intamplat asa, iar astazi de 8 martie, habar nu aveti ce sa ii luati cadou trebuie sa respectati cateva reguli de baza si veti trece cu bine si peste aceasta "proba".

 

Regula nr 1.

Cel mai important este sa nu alegeti totdeauna varianta usoara- un parfum- pentru ca s-ar putea sa o dati in bara rau de tot. Alegeti parfumul doar in cazul in care stiti exact care ii place sau daca v-a spus in urma cu putin timp ce parfum i-ar placea sa incerce. In cazul nu aveti nici cea mai vaga idee in privinta gusturilor femeii iubite, indiferent daca este mama, fiica sau iubita, nu optati pentru parfum. Simtul olfactiv al femeilor este mult mai dezvoltat decat al dvs, barbatilor, iar reprezentantele sexului frumos sunt mult mai sensibile la mirosuri. Asa ca un buchet de trandafiri rosii si o bijuterie de argint daca bugetul este mic, sau de aur daca sunteti mai cu dare de mana, sunt o alegere mai buna si la fel de usor de dus la bun sfarsit.

 

 

Regula nr2

Nu-i cumparati un ceas doar pentru ca vedeti ca nu are! S-ar putea sa nu si-l doreasca!  Daca ii plac bratarile si nu are ceas, puteti sa ii luati unul care sa arate ca o bratara. Va fi o bijuterie si un ceas in acelasi timp. Important: daca nu aveti suficienti bani sa cumparati ceva de calitate, nu alegeti unul ieftin. Luati mai bine un alt cadou. Regula este valabila pentru orice altceva. Daca ati fost afectati puternic de criza, cumparati un trandafir rosu. Este suficient si spune tot ceea ce vreti dvs!

 

Regula nr 3

Daca pana la aceasta ora nu i-ati spus "La multi ani!", este obligatoriu sa ii dati un telefon in care sa ii spuneti. In felul asta veti beneficia de "circumstante atenuante diseara" in cazul in care nu veti nimeri cadoul potrivit.  

 

Regula nr 4

Daca este vorba despre iubita sau sotia dvs nu o lasati astazi sa trebaluiasca prin casa. Mancarea, curatenia si rufele murdare pot sa astepte pana maine. Sau puteti sa pregatiti totul in casa, pentru ca atunci cand vine sa nu trebuiasca sa faca nimic si invitati-o la masa, cea pe care ati pregatit-o sau ati rerzevat-o la restaurant.

 

Regula nr 5

Daca vreti sa va dati gata iubita, acum este tocmai ora potrivita pentru a-i trimite un buchet de trandafiri la serviciu cu un biletel de dragoste. Nicio femeie nu va rezista la o astfel de declaratie si, in plus, nici nu va mai trebui sa cumparati nimic. Florile vorr face totul pentru Dvs. (Pont- nu este nevoie sa apelati la florarii pentru a fi livrate, pentru ca s-ar putea sa dureze mai mult si sa ajunga prea tarziu si in plus va costa prea mult. Asa ca rugati un taximetrist sa le duca. Ajung imediat si daca va duceti aproape de locul de munca al iubitei suma pe care o veti plati este nesemnificativa.

 

Regula nr 5

Cand cumparati o bijuterie, alegeti cercei. Niciodata o femeie nu are "suficienti" si se va bucura pentru fiecare pereche nou primita. Exceptie: daca vedeti ca poarta zilnic la mana o bratara asortata la imbracaminte, atunci alegeti o bratara pentru ca e cert ca face parte din vestimentatia ei.

 

Regula nr 6

Hainele sunt o alta obsesie a femeilor. Daca vreti sa ii cumparati ceva de imbracat este obligatoriu sa stiti exact ce marime poarta si care ii sunt gusturile in materie de culori si stil. Si chiar daca stiti toate acestea (ceea ce este putin probabil in cazul barbatilor) sa va asigurati ca la magazinul de la care faceti achizitia articolul poate fi schimbat, daca nu este bun sau nu ii place.

 

Regula nr 7

Gentile- sunt un alt articol de care putine femei se lipsesc. Mica sau mare, neagra sau viu colorata? Cand alegeti geanta ganditi-va ce genti mai are. Daca are doar negre si credeti ca i-ar prinde bine una viu colorata, va inselati! Daca si-ar fi dorit, isi cumpara singura. Deci alegeti tot neagra, dar cautati o forma diferinta fata de ceea ce are. Dar in niciun caz o geanta mica daca toate pe care le are sunt mari! Daca are genti in toate culorile si toate formele, prea multe dupa parerea Dvs, alegeti-o pe care vi se pare cea mai frumoasa si care poate fi folosita la serviciu! Nu o geanta de ocazie, pentru ca va sta in dulap, langa alte 5 care asteapta o petrecere!

 

Regula nr 8

Chiar daca cel mai mult femeilor le plac pantofii, nu cumparati niciodata cadou o pereche! Chiar daca stiti ce numar poarta, aveti sanse mici sa se potriveasca, sa ii placa, sa nu o jeneze! Exceptie: In cazul in care ati fost inspirati si ati mers cu ea in magazin si a probat o pereche care i-au placut foarte mult, dar nu i-a cumparat pntru ca erau prea scumpi, trebuie neaparat sa mergeti sa ii achizitionati. O supriza mai mare nu ati putea sa ii faceti si veti fi pus intr-o lumina extrem de favorabila: atent si generos!

 

Regula nr9

 

A venit primavara si chiar daca afara nu este deloc cald, deocamdata, femeile se gandesc deja la garderoba pentru vreme calda. O rochie noua este binevenita. Achizitiona-ti-o doar daca reusiti sa mergeti la cumparaturi cu o prietena foarte buna care ii stie gusturile si masurile. Daca au si masuri asemanatoare, si mai bine. De altfel, regula cu prietena ati putea sa o aplicati pentru toate cadourile. Veti reduce riscul de esec cu 75 %. 

 

Regula nr 10

Indiferent ce cumparati, cel mai important este sa "ambalati" totul in cuvinte de dragoste. Pont: Intrebati-va fiica ce isi doreste mama ei si sotia ce isi doreste fiica. Aproape sigur fiecare dintre ele detine raspunsuri la problemele in fata carora dvs ramaneti "interzis". De obicei, sunt lucruri simple, usor de indeplinit si care v-au si fost spuse la un moment dat. Totul este sa le ascultati!

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook