ATB in concert la Cluj in Obsession- VIDEO

Sfarsitul de saptamana a fost unul de senzatie pentru clujenii care au mers in clubul Obsession. Au asteptat concertul cu sufletul la gura, dar cei de la ATB le-au oferit o demonstratie de exceptie. Unul dintre ei a filmat si ne-a trimis imaginile.

 

"Ne-am distrat cum nu s-a mai vazut. A fost super. Aratati-le imaginile sa vada toti cum a fost", ne-a scris Ionut Veres. El a fost "reporter" si ne-a trimis imaginile de la concertul ATB pentru rubrica "Fii reporter!".

 

ATB a avut ca single de debut "9pm (Till I come). Sub pseudonim se ascunde  Andre Tanneberger, care s-a nascut in 1973 in Freiberg in RDG. La 11 ani a plecat impreuna cu parintii sai in RFG.

 

Primele piese le-a produs in 1992, cu un computer si un sintetizator, acasa la el. In 1993, lanseaza primul single, dar succesul international il cunoaste abia dupa ce lanseaza 9pm(Till I come), o inlantuire dance plina de viata.


Urmatoarele single-uri "Don't stop" si "Killer" au avut si ele succes, asa ca Andre inregistreaza primul album. Si de atunci lucrurirle au mers de la sine.

Comentarii Facebook