"Serbarile Zapezii", din statiunea Baisoara, aduna la start 900 de copii din Transilvania si Moldova


Aproape 1000 de copii din Transilvania si Moldova se vor intrece sambata si duminica la "Serbarile Zapezii" din statiunea Baisoara, judetul Cluj.

Directorul Palatului Copiilor Cluj, Valentin Cuibus, organizatorul manifestarii a anuntat ca bugetul serbarii este de 80.000 de lei.

"Sunt asteptati sa participe peste 900 de copii din 17 judete din zonele de munte din Transilvania si Moldova. Bugetul manifestarii se ridica la peste 80.000 de lei, bani asigurati de Ministerul Educatiei, Consiliul Judetean Cluj si Consiliul Local Cluj-Napoca. Vom avea si un numar 17 echipaje, formate din cate patru elevi, care vor participa la probele sportive", a afirmat Valentin Cuibus.

Copiii vor putea concura pe partia din Baisoara la probele "slalom paralel", "stafeta buclucasa", "baschet pe schiuri", "sania buclucasa", "trenuletul zapezii" sau "paint-ball pe schiuri".

Copiii vor asista si la spectacole sustinute de formatiile Palatului Copiilor Cluj, ansamblul folcloric "Doina", cantareata de muzica populara Maria Dan Golban si formatia clujeana "Desperado".

In cele doua zile de intreceri vor fi organizate si demonstratii sustinute de un pluton de vanatori de munte, de salvamontistii clujeni si de schiorii de la Palatul Copiilor Cluj.

Comentarii Facebook