"Hiperparada Animalelor" incepe maine la Cluj-Napoca!

 

"Hiperparada Animalelor" va avea loc in 28 si 29 aprilie la Cluj-Napoca, pe terenul Hipermarketului Cora, intre orele 10:00 – 16:00.

Evenimentul este organizat cu ocazia "Zilei Internationale a Cainilor de Salvare" si a "Zilei Jandarmeriei Ardelene". Clujenii vor avea partea de deminstratii de dresaj canin, sporturi si utilitati ale cainilor, parada raselor etc.

Cainii folositi pentru aceste demonstratii sunt caini de salvare, caini de serviciu care apartin M.A.I., scoli de dresaj, practicanti ai sporturilor canine. Acestia fac parte din peste 20 de rase apartinand crescatorilor clujeni

Pe langa vastul program de demonstratii pe care l-am pregatit pentru dumneavoastra, dorim ca acest eveniment sa fie o poarta deschisa intre vizitatori si partenerii nostri. Veti putea adresa direct intrebari si cere detalii specialistilor prezenti, care va vor sta la dispozitie la standurile proprii.

Iubitorii de caini au ocazia sa se documenteze pentru a putea alege:

-rasa viitorului dvs. catel
-scoala de dresaj potrivita pentru cainele pe care deja il aveti
-locul unde sa va lasati catelul cand mergeti in concediu
-clinica veterinara unde sa va ingrijiti de sanatatea lui
-activitatile sau sporturile pe care le puteti practica impreuna
-modalitatea in care va puteti implica sau puteti sustine voluntarii care isi dedica timpul si energia ajutorarii semenilor 

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook