Ultimul festival OPEN AIR de muzică din Cluj-Napoca, “Rock & Blues Nights by Cluj Blues Fest”, are loc în Iulius Parc


Ultimul festival OPEN AIR de muzică la Cluj-Napoca va avea loc în Iulius Parc, iar clujenii sunt așteptați la „Rock & Blues Nights by Cluj Blues Fest”, cu un line-up format exclusiv din artiști români. 

Timp de două zile, 18-19 septembrie, muzica de calitate va răsuna pe malul lacului Gheorgheni, într-o atmosferă de toamnă autentică.

Fanii care vor veni anul acesta în Iulius Parc îi vor asculta pe The Green Onions Experience (Cluj-Napoca), Marcian Petrescu & Trenul de Noapte, Foxy Lady Band (București), Quo Vadis și Leslie Wolf & The Groovemakers (Timișoara), iar amatorii rock-ului se vor bucura de incendiara atmosferă pe care clujenii de la Masterpiece Romania- tribute Metallica o vor crea.

În premieră pentru „Rock & Blues Nights by Cluj Blues Fest”, cel mai talentat muzicuțist din România, Marcian Petrescu, va lansa împreună cu trupa acestuia, Trenul de Noapte, cel mai nou album intitulat ”Drifting Blues”.

Anul acesta, pe scena „Rock & Blues Nights by Cluj Blues Fest” profesorul de jazz Ștefan Vannai va primi Premiul pentru Întreaga Carieră pentru activitatea artistică în slujba muzicii românești. Momentul special va avea loc duminică, de la ora 19:00.

Biletele pot fi procurate online de pe platforma Ambilet.ro, dar și de la intrarea în incinta festivalului.

Participanții vor avea la dispoziție mai multe standuri cu mâncare, precum și de un bar special amenajat. 

Siguranța publicului, a artiștilor și a organizatorilor este prioritară, astfel că evenimentul va respecta normele legale cu privire la situația pandemică.

PROGRAM OFICIAL:

18 septembrie

18:00 – Green Onion Experience

19:30 – FOXY Lady Band

20:30 – Quo Vadis

19 septembrie

18:00 – Masterpiece Romania – tribute Metallica

19:15 – Leslie Wolf & The Groovemakers

20:30 – Marcian Petrescu  & Trenul de Noapte

Accesul publicului se va putea face începând cu ora 16:30, iar concertele vor începe de la 18:00.

Participanții sunt rugați să vină din timp în Iulius Parc pentru a se evita aglomerația la intrare.

Masca de protecție va fi obligatorie pe toată durata evenimentului.

INFORMAȚII ACCES

Accesul va fi permis pentru:

  • persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. La intrare va trebui prezentat certificatul COVID (acesta poate fi descărcat de aici: https://certificat-covid.gov.ro/)
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate)
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității). 

Testul ANTIGEN rapid se va putea efectua la locație, iar taxa este de 40 de lei

Copiii cu vârsta până în 14 ani au acces gratuit, cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil. 

Copiii cu vârsta peste 14 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.

Comentarii Facebook