Trei zile magice pe scena Casei de Cultură a Studenților, la prima ediție Cluj Folk Fest


Prima ediție a Cluj Folk Fest, primul mare festival organizat după pandemie, debutează vineri, 18 iunie, la Casa de Cultură a Studenților.

Timp de trei zile, în weekend-ul 18-20 iunie 2021, 15 dintre cei mai importanți și apreciați artiști din România vor urca pe scenă în uralele spectatorilor. 

Astfel, clujenii care vor veni în acest weekend la Cluj Folk Fest vor avea ocazia să îi asculte, live, pe Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Emeric Imre, Magda Pușkaș, Dinu Olărașu, Daniel Iancu, Marius Bațu, Adrian Ivanițchi, Ducu Bertzi, Cristi Dumitrașcu, Florin Săsărman, Cosmin Vaman & SPAM, OCRU, Fără Zahăr și Țapinarii. 

În urma reglementărilor oficiale anunțate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) cu privire la pandemia de coronavirus, numărul de locuri este limitat în sala "Dumitru Fărcaș" a Casei de Cultură a Studenților, iar toți participanții vor trebui să respecte regulile de protecție sanitară, să păstreze distanțarea socială și să poarte mască de protecție pe toată durata spectacolului.

Concertele vor începe la ora 18:30, iar accesul se va începând cu ora 17.00, respectând toate normele de protecție sanitară din pandemie. Spectatorii sunt rugați să vină din timp la Casa de Cultură a Studenților pentru a se evita aglomerația.

Bilete și abonamentele, în număr limitat, pot fi achiziționate de pe siteul de ticketing Ambilet.ro

Sponsori: Farmec, AGO Proiect Engineering, ELBI Projects Division, Dusty Sound, NEON, AXON SOFT, Bere a la Cluj

Parteneri: Casa de Cultură a Studenților, Consiliul Județean, Hotel Univers T

Parteneri media: Rock FM, ȘTIRI de CLUJ, Clujul Cultural, eClujeanul, Foaia Transilvană, Transilvania Reporter, CLUJUST, Apuseni.INFO, Radio Renașterea

Comentarii Facebook