TIFF 2021, în Parcul Poligon din Florești. Bogdan Pivariu: Suntem 70.000 de oameni, a doua comunitate de interes, pentru festival - VIDEO


TIFF - Florești are loc în Parcul Poligon, în perioada 23 iulie - 1 august 2021. Tudor Giurgiu, directorul TIFF, a povestit cum a ajuns Festivalul la Florești. 

Avem câteva lucruri noi. Mă bucur că am încheiat un parteneriat, care e mai mult decât unul instituțional, este un parteneriat de suflet cu Primăria din Florești. Primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu, ne-a contactat ”Ce ar fi dacă am face și un mini TIFF și la Florești?”. Am putut să facem un spațiu extraordinar, în parcul Poligon. Mulțumesc pentru idee. Vom avea proiecții de film în fiecare seară și vom face și activități pentru familii și copii”, a spus Tudor Giurgiu, directorul TIFF.

Comunitatea floreșteană este bucuroasă și onorată că face parte din acest an, alături de cea din Cluj-Napoca, din marea familie a ceea ce deja înseamnă TIFF. Suntem a doua comunitate de interes, pentru festival, după cea din Cluj-Napoca. Suntem 70.000 de oameni și sunt sigur că, începând din acest an, publicul floreștean va trăi o experiență frumoasă și ne vom bucura de 20 de ani de existență TIFF. La cât mai multe ediții împreună”, a precizat primarul Bogdan Pivariu.

Comentarii Facebook