STING va susține un concert special la Cluj-Napoca în martie 2022


The Cherrytree Music Company, Live Nation, Emagic și Backstage Production au confirmat că Sting va susține un concert special My Songs în Cluj-Napoca la Sala Polivalentă BT Arena pe data de 15 martie 2022, ora 19.00. Biletele vor fi puse în vânzare începând de vineri, 12 noiembrie, ora 11.00, pe https://www.iabilet.ro/

Concertul My Songs al lui Sting este un spectacol exuberant și dinamic, cu cele mai îndrăgite cântece ale sale, scrise de-a lungul carierei ilustre a celui care a câștigat 17 premii Grammy, atât cu The Police, cât și ca artist solo. Apreciat ca fiind un "spectacol magistral de la început până la sfârșit", concertul "îi poartă pe fani într-o călătorie muzicală în timp", cu "hituri precum "Fields of Gold", "Shape of my Heart", "Roxanne" și "Demolition Man" care punctează un show de neuitat". De asemenea, fanii se vor putea bucura să asculte "Englishman In New York", "Every Breath You Take", "Roxanne", "Message In A Bottle" și multe altele.

Cel mai recent album al lui Sting, The Bridge, va fi lansat la nivel mondial pe 19 noiembrie și prezintă prolificitatea și diversitatea sa în materie de compoziție. Scrisă și înregistrată într-un an de pandemie globală, această nouă colecție îl găsește pe Sting meditând asupra pierderilor personale, separării, perturbării, lockdownului și tulburărilor sociale și politice extraordinare. Reprezentând diferite etape și stiluri din întreaga sa carieră de neegalat și inspirându-se din genuri precum rock n' roll, jazz, muzică clasică și folk, albumul eclectic prezintă sunetul chintesențial al lui Sting pe piese pop-rock, precum salva rock de deschidere a albumului "Rushing Water" și noua piesă cu iz indie-pop "If It's Love". Pentru a explora albumul, vă rugăm să vizitați http://thebridge.sting.com/.

Noul serial săptămânal web TV al lui Sting, „On the Bridge” , recent lansată oferă o privire intimă asupra vieții de zi cu zi a muzicianului, în timp ce se pregătește de lansarea noului său album, The Bridge. Într-un gest special față de fanii săi fideli, Sting lansează un nou episod în exclusivitate pe Sting.com în fiecare marți la ora 9:00/ET. Fiecare episod va rămâne vizibil în exclusivitate pentru membrii fan clubului său timp de 24 de ore și apoi va fi disponibil pentru o vizionare mai largă miercurea la ora 9am/ET.

În turneu, Sting va fi acompaniat de un ansamblu electric, rock, format din Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitară), Kevon Webster (clape), Shane Sager (muzicuță) cu Melissa Musique și Gene Noble (backing vocals). 

Invitatul special Joe Sumner va fi prezent la toate datele nou anunțate.

Membrii Fan Clubului Sting vor avea posibilitatea de a avea acces la bilete exclusive de pre-sales înaintea publicului larg, accesând www.sting.com .

PREȚURILE BILETELOR:

  • STANDING A – 315 lei + comision de emitere
  • STANDING B – 171 lei + comision de emitere
  • SEATING cat. 1 – 441 lei + comision de emitere
  • SEATING cat. 2 – 306 lei + comision de emitere
  • SEATING cat. 3 – 261 lei + comision de emitere
  • SEATING cat. 4 – 198 lei + comision de emitere

BILETE: sting.iabilet.ro și iabilet.ro

Pentru informații complete despre turneu, bilete și fan club, vizitați: www.Sting.com

STING

Compozitor, solist vocal, textier, actor, autor și activist, Sting s-a născut în Newcastle, Anglia, înainte de a se muta la Londra în 1977 pentru a forma The Police cu Stewart Copeland și Andy Summers. Trupa a lansat cinci albume de studio, a câștigat șase premii GRAMMY® și două Brits și a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2003. 

Fiind unul dintre cei mai distinși artiști solo din lume, Sting a primit alte 11 premii GRAMMY®, două Brits, un Golden Globe, un Emmy, patru nominalizări la Oscar, o nominalizare la TONY, premiul Century Award al Billboard Magazine și premiul MusiCares 2004 Person of the Year.  În 2003, a fost numit Comandant al Ordinului Imperiului Britanic (CBE) de către Regina Elisabeta a II-a pentru nenumăratele sale contribuții la muzică. De asemenea, membru al Songwriters Hall of Fame, a primit Kennedy Center Honors, Premiul de merit al muzicii americane și Premiul Polar Music. Sting a fost distins cu titlul de Doctor Honoris Causa în Muzică de către Universitatea Northumbria (1992), Berklee College of Music (1994), Universitatea din Newcastle upon Tyne (2006) și Universitatea Brown la cea de-a 250-a ceremonie de absolvire (2018). 

STING My Songs_PR-photo_1.jpg

De-a lungul carierei sale ilustre, Sting a vândut 100 de milioane de albume din activitatea sa cu The Police și ca artist solo. 

După albumul 57th & 9th, aclamat de critici, prima sa colecție rock/pop în peste un deceniu, Sting și Shaggy, o emblemă a muzicii reggae, ambii manageriați de Cherrytree Music Company, au lansat un album de colaborare, cu influențe insulare, intitulat 44/876, pornind de la numeroasele conexiuni surprinzătoare care se află în centrul muzicii lor. Cu un titlu care face referire la codurile țării lor de origine, 44/876 onorează în primul rând dragostea reciprocă a celor doi pentru Jamaica: țara natală a lui Shaggy și locul unde Sting a scris piese clasice precum "Every Breath You Take" a trupei The Police. Albumul lor a debutat pe locul 1 în Germania și în Top 10 în Marea Britanie. A petrecut peste 20 de săptămâni în fruntea clasamentului Billboard Reggae Album din SUA, a obținut certificări Gold în Polonia și Franța și a primit premiul GRAMMY Award® pentru cel mai bun album reggae. 

În 2019, Sting a fost premiat la BMI Pop Awards pentru hitul său de durată "Every Breath You Take", care a devenit cel mai interpretat cântec, cu 15 milioane de difuzări la radio, din catalogul BMI de peste 14 milioane de lucrări muzicale. Cel mai recent, piesa a fost adăugată în "Billions Club" al Spotify, după ce a adunat peste 1 miliard de difuzări pe platformă. 

Tot în 2019, a fost lansat un album intitulat My Songs, care cuprinde interpretări contemporane ale celor mai celebre hituri ale sale, urmat de un turneu mondial cu același nume, care va fi reluat în cursul acestui an și se va prelungi până în 2022. Turneul mondial "My Songs" al lui Sting este un spectacol dinamic și exuberant, cu cele mai îndrăgite melodii ale sale, care acoperă cariera prolifică a celui care a câștigat de 17 ori premiul GRAMMY®, alături de The Police și ca artist solo. 

Cunoscut dintotdeauna ca un explorator muzical, pionier al unor genuri și stiluri, următoarea lansare a lui Sting, Duets, reunește unele dintre cele mai celebre colaborări ale sale, inclusiv cele cu Mary J. Blige, Herbie Hancock, Eric Clapton, Annie Lennox, Charles Aznavour, Mylène Farmer, Shaggy, Melody Gardot, Gashi și mulți alții. 

Cel mai recent album al lui Sting, The Bridge, pune în evidență prolificitatea și diversitatea 

talentului său de compozitor. Scrisă și înregistrată într-un an de pandemie globală, această nouă colecție îl găsește pe Sting meditând asupra pierderilor personale, separării, perturbării, lockdownului și tulburărilor sociale și politice extraordinare. Reprezentând diferite etape și stiluri din întreaga sa carieră de neegalat și inspirându-se din genuri precum rock n' roll, jazz, muzică clasică și folk, albumul eclectic prezintă sunetul chintesențial al lui Sting pe piese pop-rock, precum salba rock de deschidere a albumului "Rushing Water" și noua piesă cu iz indie-pop "If It's Love".

Cel mai recent, Sting a dat startul rezidenței sale din Las Vegas, "My Songs", la The Colosseum at Caesars Palace. Spectacolul prezintă un compendiu al celor mai îndrăgite cântece ale sale, cu referințe dinamice și vizuale la unele dintre cele mai emblematice videoclipuri și surse de inspirație, Sting oferindu-le fanilor o serie de mari hituri care acoperă întreaga sa ilustră carieră, inclusiv "Roxanne", "Message In A Bottle", "Every Little Thing She Does Is Magic", "Every Breath You Take" și alte câteva piese preferate de fani, plus cântece noi de pe viitorul său album, The Bridge. 

A apărut în peste 15 filme, a fost producător executiv al aclamatului A Guide to Recognizing Your Saints, iar în 1989 a jucat în The Threepenny Opera pe Broadway.  Cel mai recent proiect teatral al său este musicalul nominalizat la Tony®, The Last Ship, inspirat din amintirile sale despre comunitatea de constructori de nave din Wallsend, în nord-estul Angliei, unde s-a născut și a crescut. Spectacolul, cu muzică și versuri de Sting, a rulat pe Broadway în 2014/2015 și a încheiat un turneu regional în teatrele din Marea Britanie, care s-a desfășurat în perioada martie-iulie 2018. Ulterior, Sting a jucat rolul maistrului de șantier naval Jackie White în producția The Last Ship de la Toronto, la Princess of Wales Theatre. În 2020, el a reluat rolul pentru producții în Los Angeles, la Ahmanson Theatre, și San Francisco, la Golden Gate Theatre. 

Sprijinul lui Sting pentru organizațiile pentru drepturile omului, cum ar fi Rainforest Fund, Amnesty International și Live Aid, reflectă arta sa prin amploarea sa universală.  Împreună cu soția sa, Trudie Styler, Sting a fondat Rainforest Fund în 1989 pentru a proteja atât pădurile tropicale din lume, cât și populația indigenă care trăiește acolo.  Împreună au organizat 19 concerte caritabile pentru a strânge fonduri și a sensibiliza populația cu privire la resursele pe cale de dispariție ale planetei noastre. De la înființarea sa, Rainforest Fund s-a extins până la o rețea de organizații interconectate care lucrează în peste 20 de țări de pe trei continente.

Comentarii Facebook