ELECTRIC, concert inedit la Colegiul Academic din Cluj-Napoca, susținut de flautistul Matei Ioachimescu


Un concert de flaut și muzică electronică are loc sâmbătă, 6 noiembrie, la Colegiul Academic, din Cluj-Napoca, de la ora 19:00.

Flautistul Matei Ioachimescu, împreună cu compozitorul Cristian Lolea și artistul multimedia Tom Brânduș, propune un spectacol electrizant pentru flaut și medii electronice, care circulă prin 8 orașe din România.

Îndrăgitul flautist Matei Ioachimescu revine în România cu spectacolul ELECTRIC - un show exploziv și emoționant al cărui protagonist este flautul, acompaniat de această dată de medii electronice audio-vizuale. Așadar, în 6 noiembrie, publicul din Cluj-Napoca va avea parte de o experiență muzicală inedită care promite să depășească tiparele unui concert obișnuit, provocând emoții intense la nivel auditiv și vizual. Astfel, solistul Matei Ioachimescu, binecunoscut pentru prezența sa scenică electrizantă, va da viață unui univers sonor fantastic imaginat de mult premiatul compozitor Cristian Lolea pentru flaut solo și bandă electronică, un univers aflat la granița muzicii culte-contemporane cu muzica de film și cu cea de divertisment. Dimensiunea vizuală este semnată de Tom Brânduș, unul dintre cei mai reputați și inovatori artiști multimedia, care va crea un show live de lumini și lasere. Și pentru ca experiența ELECTRIC să fie completă, elementul surpriză este reprezentat de artista Patricia Vincent, care va concepe o vestimentației spectaculoasă pentru protagonistul show-ului”, spun organizatorii, Filarmonica de Stat Transilvania.

Ioachimescu va da viață unui univers sonor fantastic, imaginat de mult premiatul compozitor Cristian Lolea, univers aflat la joncțiunea dintre muzica de film, cea cultă contemporană și muzica de divertisment. Muzica compusă de Lolea va prinde valențe vizuale prin spectacolul live de lumini și lasere creat de Tom Brânduș, unul dintre cei mai reputați și inovatori artiști multimedia din România. Cunoscuta artistă vestimentară, Patricia Vincent, va completa experiența ELECTRIC cu costume special create pentru acest spectacol care promite să depășească tiparele unui concert obișnuit, provocând emoții intense la nivel auditiv și vizual.

Comentarii Facebook