Bonas este brandul 100% clujean care s-a impus pe piață prin seriozitate

 

Fabrica Bonas a reușit să se impună pe piața clujeană ca unul dintre cei mai importanți procesatori de lapte.

 

Românii dau și ei o mână de ajutor acestor producători și cumpără mai ales produse locale, de o calitate mult mai bună decît cea oferită de companiile multinaționale.

 

Vasile Naș, managerul companiei Bonas, conduce fabrica de la Dezmir. El se bazează pe calitate și gust pentru a-și cuceri noi clienți, atât de importanți pentru o afacere precum cea pe care a inițiat-o alături de familia sa.

 

Pentru a se fixa cât mai bine pe piață, Bonas împreună cu alți producători, de mezeluri, panificație și de carne de pui au deschis un lanț de magazine în județul Cluj, 9 în Cluj-Napoca și unul la Dej, de unde clienții se pot aproviziona.

 

Afacerea Bonas a fost pusă pe picioare în urmă cu 20 de ani. Vasile Naș lucra atunci la Institutul de Proiectări Miniere și, împreună cu frații lui, a cumpărat un separator de lapte produs de Tehnofrig Cluj, iar mica făbricuță a fost amenajată în casa părintească din Dezmir.

 

Numele de Bonas a fost ales cu grijă și acum a ajuns un nume de referință. ”B este inițiala numelui cumnatului nostru, O de la cum îl cheamă pe prietenul nostru specialist care ne-a ajutat de la bun început să pornim producția, iar NAS vine de la Naș, numele nostru de familie”, a spus managerul fabricii de produse lactate, conform transilvaniabusiness.ro. Afacerea este una de familie 100%. ”Nu este de vânzare, de aceea nu mi-am pus niciodată problema cât valorează afacerea noastră”, a mai spus Vasile Naș.

 

În portofoliul Bonas se află zeci de produse, realizate din lapte de vacă și de oaie. Fabrica Bonas a beneficiat și de o finanțare europeană prin programul SAPARD, iar planurile prevăd și alte investiții.

 

Bonas este membră a AgroTransilvania Cluster.

Comentarii Facebook