Asistentul virtual al lui Iron Man va deveni realitate în curând FOTO


Compania Intel lucrează la Jarvis, asistentul virtual cu același nume ca și cel al faimosului personaj de benzi animate Iron Man, care va fi concurentul direct al lui Siri și Google Voice.

Diferența dintre gadget-ul celor de la Intel și serviciile de la Apple și Google este că Jarvis va putea fi folosit și fără conexiune la internet.

Siri și Google Voice au nevoie de o conexiune activă de internet pentru a funcționa. Fiecare comandă trebuie să treacă prin serverele Apple sau Google, să fie procesate, și apoi să primească răspunsul cel mai adecvat. Intel a lucrat de ceva vreme la dezvoltarea unui dispozitiv similar, unul care să nu necesite o conexiune constantă la internet pentru a putea efectua comenzile cerute. Comenzile locale vor avea nevoie și de un timp mult mai scurt pentru a primi un răspuns sau pentru a fi efectuate, informează playtech.ro.

Jarvis arată ca un headset bluetooth, însă în afară de imaginile de pe internet și un dispozitiv creat de Intel pentru demonstrații nu se cunoaște mai nimic despre noul gadget.

 

Comentarii Facebook