Duminica 28 Aprilie

Angry Birds Friends, noul joc ”fenomen” pentru smartphone


Compania Rovio a lansat un nou joc din franciza Angry Birds, Angry Birds friends, pentru platformele de smartphone iOS și Android.

Jocul, anunțat ieri, este disponibil gratuit și a reușit să ajungă în topul celor mai descărcate aplicații de pe ambele platforme în doar două ore.

Noul joc dezvoltat de Rovio Entertainment are la baza popularul joc de Facebook cu acelasi nume care angajeaza intreaga voastra comunitate de prieteni intr-o competitie permanenta. Nu se termina oricum niciodata jocul respectiv, iar acum, in varianta mobila, posibilitatea ca fanii seriei sa se plictiseasca tinde si mai mult spre zero. Si aici va autentificati cu numele si parola de Facebook si in secunda urmatoare veti vedea cum stati in clasament in comparatie cu prietenii vostrii. Pentru un plus de adrenalina, vor exista turnee saptamanale care va vor necesita un nivel de atentie sporit pentru a va depasi prietenii si cunostintele care va impartasesc pasiunea, scrie playtech.ro.

Primul turneu va începe pe 6 mai, lăsând destul timp utilizatorilor să se obișnuiască cu noua mecanică și cu utilizarea bonusurile primite în joc.

Comentarii Facebook