Fotografie istorică! Meciul emblematic U Cluj - U Craiova 3-1. 35.000 de spectatori


O fotografie fabuloasă a fost postată de un suporter U Cluj. La meciul U Cluj - Craiova, din 1982, au fost 35.000 de spectatori. 

Suporterii au reacționat la vederea imaginii: 

”Ce vremuri frumoase...... demult apuse. Țin minte că în B cu Bistrița am avut în jur de 40000 de oameni. Stăteau suporterii înghesuiți și între randuri unde se țineau picioarele. Parcă am bătut 4-0 atunci și am promovat”.

”Aveam 15 ani, eram in tabara la Belis, iar in ziua meciului dupa inviorarea de dimineata, eu cu inca un coleg am fugit din tabara si am ajuns cu ocazie la meci. Eram pe stadion, un meci memorabil ! Regretatul Gabi impreuna cu, Canada si Felix m-au bagat la meci , poate "tinerii" de azi isi mai aduc aminte de ei ! Haide "U" !!!”.

”Prin minutul 70 era 3-0 pentru U! Stefanescu a redus handicapul prin min 82! Craiova venise direct de la Munchen unde remizase 1-1 cu Bayern! Au marcat pentru noi Liviu Mihai (centrare Tim Campeanu dupa o lovitura libera), Suciu (care i-a furat mingea lui Negrila si l-a intors pe Stefanescu) si Bucur ( sut senzational de pe la 22 de metri)! Bucur abia intrase pe teren... Boldici a fost spectator!”.

”Am fost la meci. Golul Craiovei l-a dat regretatul Costica Stefanescu”.

Comentarii Facebook