Lantul hotelier Holiday Inn ofera clientilor..."incalzitoare" umane pentru pat

Ca marile hoteluri se intrec in oferte, e firesc. Pana acum , insa, niciun hotel nu si-a pus la bataie proprii angajati. Holyday INN s-a gandit ca oamenilor nu le place sa doarma intr-un pat rece, asa ca a gasit o solutie...umana. Lantul hotelier le pune clientilor la dispozitie gratis timp de cinci minute incalzitoare umane.

 

Asa cei care vor apela la serviciile hotelurilor sale vor putea sa ceara sa le fie incalzit patul. In acel moment, doi angajati i si vor alatura clientului la culcare. Imbracati din cap pana in picoare cu haine speciale, acestia il vor incalzi pe clientul friguros timp de cinci minute, anunta site-ul sky news online.

 

"Este ca si cum ai avea in pat o sticla gigant cu apa fierbinte", a declarat Jane Bednall, purtatorul de cuvant al Holiday Inn, descriind serviciul "incalzitoare umane pentru pat".

 

Unii cred ca asta i-ar putea chiar ajuta pe clientii care au probleme cu somnul sa adoarrma mai repede. Chris Idzikowski, directorul Edinburgh Sleep Centre:

 

"Exista numeroase dovezi stiintifice care arata ca somnul incepe seara, cand temperatura corpului incepe sa scada. Un pat cald, care sa aiba 20-24 de grade Celsius, este o modalitate buna pentru a declanaa somnul, in timp ce un pat rece poate impiedica persoana sa adoarma", a spus el.

 

Holyday INn are 4000 hoteluri in toata lumea si va incepe sa ofere acest serviciu sapamana viitoare in London Kensington Hotel din Londra.

 

Comentarii Facebook