Sharon Stone isi ascunde vanataile produse de ultima operatie estetica

Sharon Stone a starnit vii dezbateri in presa americana dupa ce a aparut intr-o serie de fotografii avand ochii vineti. Imaginile au fost surprinse in Beverly Hills si starul din Basic Instinct a incercat pe cat a putut sa nu iasa in evidenta, purtand haine obisnuite.

Misterioasele urme de sub ochi, pe care le are Stone, provin, din cate se pare, de la o operatie estetica pe care veteda si-a facut-o recent.

 

Intr-un interviu recent vedeta a spus, insa, ca aspectul ei "proaspat" este natural. "Fata noastra sufera schimbari o data ce inaintam in varsta. Daca incerci sa iti menti aspectul ca si in tinerete, ajungi la disperare. Sunt fericita cum arata acum, chiar daca am 51 de ani. Cred ca toti au ajuns sa semene in Los Angeles. Este pestisorul de aur numarul unu, doi si trei, si eu nu am de gand sa fiu pestisorul de aur numarul patru. Nu spun ca nu voi apela si eu la chirurgia estetica mai incolo, dar acum nu e de mine. Nu mi-am facut nimic pana acum, nu mi-am intins pielea, nu mi-am pus Botox si nu mi-am injectat nimic in piele" a declarat Sharon Stone.

Stone a dat-o ca exemplu pe Meryl Streep, care imbatraneste cu gratie. "Meryl arata ca un pat nefacut si la fel arat si eu acum. Pentru mine asta e adevarul. Cred ca din acest mitiv Meryl este solicitata in atatea roluri, pentru ca arata ca o femeie cu care toate avem ceva in comun", a mai spus vedeta din Basic Instinct.

Intre timp, Sharon Stone este pe cale sa joace, din aprilie, rolul unui procuror in serialul criminalistic "Law & Order".

Comentarii Facebook