Suporterii lui ”U” Cluj au fost bătuți crunt la meciul România Ungaria. Un bărbat a fost bătut în fața fiicei sale FOTO



Meciul de sâmbătă seara dintre România și Ungaria, terminat cu scorul de 1-1, nu a fost lipsit de scandaluri, iar cel mai rău se pare că au ieșit cei din galeriile ”U” Cluj și Dinamo, care au fost bătuți de forțele de ordine.

Scandalul a început în primul sfert de oră, când galeria Ungariei a rupt lanțul de securitate pentru a sări la bătaie cu fanii lui ”U” și Dinamo, iar jandarmii și angajații BGS au intrat să calmeze spiritele, dar nu au ținut cont de cei din jur și i-au luat ăe toți la bătaie.

În timpul încăierării clujeanul Alex T. a fost bătut cu bestialitate de angajații BGS, chiar în fața fiicei sale de 14 ani.

"Am venit de la Cluj cu fiica mea de 14 ani să văd un meci de fotbal, să văd o echipă de români. Am stat liniştit la meci. Când au izbucnit acele incidente, cei de la BGS ne-au bătut la rând. Au bătut copii, femei, bătrâni, n-au ţinut cont de nimic. Au dat cu spray lacrimogen şi au intrat peste noi. Eu am căzut şi m-au lovit cu bestialitate sub ochii fiicei mele, mi-au spart capul.

Eu sunt bolnav de inimă, eu am plătit bilet la meci să văd un spectacol. Am stat liniştit, n-am provocat incidente. Eu mi-am văzut de treabă, n-am venit la meci să fac scandal. Când am fost la ambulanţă, n-au vrut să mă coasă. Mi-au aplicat un bandaj şi mi-au dat drumul. Acum, trebuie să ajung la spital, că am nevoie de cel puţin 7 copci", a declarat pentru ProSport suporterul bătut cu bestialitate de angajaţii BGS.

 

 

 

 

 

FOTO: ProSport

Comentarii Facebook