Meciul România - Olanda, din CUPA DAVIS, se joacă la Cluj, pe zgură

 

 

Federația Română de Tenis a decis că întâlnirea de Cupa Davis dintre România şi Olanda (5-7 aprilie) va avea loc la Cluj-Napoca, pe zgură.

 

Directorul general al FR Tenis, Silviu Matei, a declarat că va verifica dacă Sala Sporturilor ”Horia Demian” va putea fi folosită. ”Consiliul Director a decis în şedinţa de astăzi ca şi meciurile cu Olanda să se joace la Cluj, unde România a jucat şi cu Finlanda şi cu Danemarca. O singură condiţie trebuie îndeplinită, să primim sala la dispoziţie în intervalul specificat. Ideal ar fi ca din 25 martie s-o avem la dispoziţie sau maximum din 27 martie, până în 8 aprilie. Aşteptăm să semnăm mâine contractul. Dacă nu ne vom înţelege cu contractul pentru Cluj, întâlnirea se va juca la Bucureşti”, a declarat Matei, conform Mediafax.

 

Directorul Direcției Județene de Sport Cluj, Constantin Răduţă, a spus că ”e un pic mai complicat de data aceasta, pentru că se va schimba suprafaţa şi stilul de montaj, fiind vorba de zgură. Dar nu cred că întâmpinăm probleme în a găzdui echipa României din nou”.

 

România a jucat de două ori la Cluj-Napoca în Cupa Davis, în ultimele luni, cu Finlanda, în toamna trecută, și cu Danemarca, în luna februarie

 

Meciurile cu Olanda, din perioada 5 - 7 aprilie, contează pentru turul doi al Grupei I, Zona Euro-africană.

 

Comentarii Facebook