Cea mai sexy fană a U Cluj: Plângem ușor... de la gazele lacrimogene - FOTO

 

Între suporterii U Cluj se numără și unele fete foarte frumoase. Sunt la fel de înfocate ca și băieții și nu le deranjează perchezițiile pe care le fac jandarmii înaintea derby -urilor. 

 

Suntem oameni normali, mergem la meci şi nu la război. Din păcate, sunt momente în care totul pare deplasat. Nu se face diferenţa între femei şi bărbaţi, practicile sunt abuzive. La un derby (cu CFR), în plină iarnă, am fost şocată atunci când mi s-a cerut să mă descalţ, de modul în care s-a făcut percheziţia. Se spune că, noi, femeile, plângem uşor. Să vedeţi cum e atunci când se folosesc gaze lacrimogene”, a glumit Ambra Diana, conform Știridesport.ro.

 

Tânăra merge în peluza lui U Cluj de 7 ani. ”Merg la meciuri de ceva timp. Mică fiind, eram mereu emoţionată când ajungeam în tribunele bătrânului Ion Moina. Apoi, în urmă cu 7 ani, m-am îndreptat spre peluză, o senzaţie incomparabilă. Acum, încerc să nu ratez niciun meci de acasă şi, rareori, mai merg şi în deplasări, deşi mi-aş dori să fiu mai des lângă echipă. Mi-aş dori situaţia din urmă cu câţiva ani, când ne adunam câteva sute de oameni chiar şi atunci când eram oaspeţi”, a încheiat Diana.

 

Comentarii Facebook