Boc: Nu eu l-am adus pe Walter la U Cluj. Nu i-am promis niciun contract VIDEO

 

Primarul Emil Boc a declarat răspicat că nu el l-a adus pe Florian Walter la U Cluj și că nu i-a promis contracte din bani publici.

 

Nu eu l-am adus pe Florian Walter la Cluj. N-am avut nicio discuție cu Walter înainte să vină la Universitatea. Nu i-am promis niciodată nimic. Nu aș putea promite nimănui vreodată așa ceva. M-am întânit prin 2010 cu domnul Walter, după ce a venit la U Cluj. Avea o problema în legătură cu Guvernul, nu cu Universitatea Cluj, o chestiunea generală, așa cum am primit și pe alții audiență. Dar nu a fost condiționată și, oricum, niciodată eu nu aș putea sa promit cuiva un contract din bani publici pentru că va face ceva.

 

Vreau să fiu foarte clar: Nu l-am adus, nu i-am promis nimic. Nici nu puteam promite și nici nu voi promite dreodată cuiva ceva în afara cadrului legal. La licitație oridine poate să vină, dacă are performanță. Voi sprijini orice investitor care va veni la Universitatea să bage bani, cu mijlocele legale pe care le am la dispoziție, inclusiv cu susținere de la Consiliul Local cu fondurl dar în rest nu facem troc pe bani publici”, a declarat Emul Boc, joi seara, la emisiunea Știri de Cluj LIVE.

 

Patronul U Cluj, Floian Walter, a declarat într-un interviu că Emil Boc l-a ruat să vină la Cluj, urmând să primească un contract cu statul.

 

Emil Boc: U Cluj are nevoie de un investitor serios. CFR este cel mai bun exemplu de succes VIDEO

Comentarii Facebook