Blat CFR Cluj - Galata. Cadu ar fi încasat 320.000 de euro pentru a vinde meciul? - AUDIO

 

Portughezii de la CFR Cluj sunt acuzați că ar forma o mafie, care schimbă antrenorii și rezolvă meciurile. Ultima partidă vândută ar fi cea cu Galatasaray Istanbul, de miercuri, 7 noiembrie.

 

Sport.ro a prezentat o înregistrare audio cu un personaj denumit Mihai, care a spus că portuchezii și Cadu ar fi încasat 320.000 de euro pentru a vinde meciul cu Galata.

 

Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a spus că este imposibil să se fi întâmplat așa ceva. ”Aș fi curios ca acea persoană să vină la Cadu acasă și să îi spună în față ce s-a întâmplat cu acest blat. Nu e o sumă atât de mare pentru jucătorii de la CFR Cluj, 320.000 de euro. Cred că acuzațiile vin de la o echipă rivală a CFR Cluj”, a declarat Iuliu Mureșan.

 

Reprectiva sursă a Sport.ro i-a acuzat pe portughezi că ar fi vândut și meciurile CFR Cluj din Champions League din sezonul 2010 - 2011.



 

Inregistrarea discutiei telefonice cu Mihai, un om care sustine ca a fost implicat in aranjament.

 

Mihai: Deci, 320.000 de euro i-am luat de la Salem si i-am dus sus la Cadu.

Reporter: Deci, sustineti ca de la un turc?

M: Da, de la Salem, care are afaceri, e foarte influent si foarte cunoscut la Cluj, are afaceri comune si cu domnul Paszkany.

R: Si banii s-au dus catre...?

M: Catre Cadu. Persoana care a dus banii s-a temut sa se duca singur cu aceasta suma de bani. Era cu masina de la firma cu un sofer. Mi-a spus: "Ce sa fac?" I-am zis: "Verifica suma inca o data, vezi sa nu cumva sa fie capcana cu bani de astia marcati sa apara la militie... Intr-un cartier rezidential din Cluj, unde sta acest turc, a venit la masina, a luat banii si banii au ajuns direct la Cadu. A venit si Salem cu noi o bucata de timp, dupa care a coborat din masina, s-a suit in alta masina si in felul acesta s-a rezolvat treaba.

R: La Cadu acasa s-au dus banii?

M: Da, sunt niste case cu cate 3-4 apartamente, le-a facut firma lui Paszkany cu cineva din Cluj si acolo au stat si alti fotbalisti de-a lungul timpului.

Ca ei locuiesc acolo sau nu locuiesc... ei folosesc aceasta locuinta

Am ramas oripilat. Asa ceva nu se poate. Aceasta mafie, ca asa este, o mafie de portughezi, ei n-au niciun interes de performanta, ei au venit aici pentru ca aici pot sa faca ceva ce dincolo nu pot.

[...] atunci cand a fost vorba de Roma, s-au impartit banii si au fost unii nemultumiti ca au luat mai putin.

I-a batut acolo cu 2-0, i-a speriat si cand au venit la Cluj... daca nu dati suma asta, de noi nu treceti.

Este o mafie care asta face. Sunt in mana si cu Muresan si cu Paszkany pentru ca noi stim cine sunt astia.

Au plecat de aici si Munteanu, Andone, Cartu... or fi mirosit ceva. Asta e mafia portugheza pentru care schimba antrenorii, aduce unul de-al lor, o marioneta.

Comentarii Facebook