Paszkany despre scandalul de blat: ”Cei puternici sunt mereu atacati! Pentru Cadu 320.000 de euro nu e o sumă mare”

 

Paszkany a dezmințit acuzațiile de blat făcute vis-a-vis de meciul CFR Cluj - Galatasaray.

 

Blat CFR Cluj - Galata. Cadu ar fi încasat 320.000 de euro pentru a vinde meciul? - AUDIO

 

Si eu sunt acționar la un trust de presă si primim in fiecare zi tot felul de scrisori d-astea fantasmagorice, despre tot felul de acuzatii din astea nebune; noi nu ii bagam in seama pe cei care nu isi dau numele; voi lansa chiar acum un apel public catre DNA sa ceara inregistrarea de la dumneavoastra si sa porneasca o ancheta.

 

Cei importanti si puternici sunt mereu atacati, cei care au realizat ceva sunt mereu invidiati si atacati, indiferent ca se intampla pe plan sportiv sau in oricare alt domeniu.

 

Cadu este un simbol al CFR-ului, este jucator care a ridicat toate trofeele obtinute de noi, normal ca este atacat pentru ca vor sa destabilizeze. Din inregistrarea prezentata nici macar nu am apucat sa inteleg tot ce spunea domnul acela, va pot spune ca nu am nici un fel de afacere cu o persoana de nationalitate turca.

 

In ceea ce ma priveste, eu nu am nici un partener de afaceri turc, e o minciuna uriasa; 

 

Nu pot sa comentez continutul declaratiei pentru ca este o minciuna uriasa, de la capat pana la coada. Nu poti sa te trezesti intr-o dimineata si sa arunci cu acuzatii in stanga si in dreapta; cineva trebuie sa raspunda intr-un fel sau altul pentru aceste afirmatii”, a spus Paszkany la sport.ro.

Comentarii Facebook