”Vine Maiestatea sa, Lucan!” - Pacienții nu au voie să urce cu el în lift - FOTO


Profesorul Mihai Lucan conduce dictatorial Institutul de Urologie și Transplant Renal (IUTR) Cluj. Un pacient ne-a dezvăluit un caz incredibil care se petrece la acest spital public.

Portarii au primit ordin de a nu lăsa pe nimeni să folosească liftul Institutului între anumite ore, când ar trebui să ajungă la serviciu profesorul Mihai Lucan. ”Vine Maiestatea sa, Lucan. Așa am auzit când eram în fața liftului și așteptam să urc. Portarul i-a oprit pe toți. A primit un telefon că Mihai Lucan urmează să ajungă din minut în minut și nimeni nu mai are voie să folosească liftul. ”Se supără profesorul, dacă ajunge și liftul nu e aici”, mi-a spus portarul. Omul era de bun simț și probabil își îngrijea de slujbă. Nu voia să audă înjurături și amenințări.

Această practică mi se pare de-a dreptul jignitoare. Liftul spitalului, pe care ar trebui să îl folosească oricine este restricționat, ca să urce Mihai Lucan singur. Omul ăsta se crede din familie regală, sânge albastru, și nu vrea să urce cu plebea în același timp. Poate că l-am jigni cu prezența noastră”, ne-a scris un clujean.

Lucan se laudă că el a modernizat liftul, schimbându-l pe cel vechi cu unul ultramodern pe care îl folosește ca și când ar fi cel de la clinica privată pe care o deține, a mai afirmat pacientul nemulțumit.

Liftul a fost schimbat în urmă cu câțiva ani, după ce Lucan a mansardat Institutul de Urologie.

Comentarii Facebook