Vasile Dâncu despre situaţia Transilvania LIVE. Urmează disponibilizări şi o grilă micşorată

 

Vasile Dâncu, fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie al Transilvania Media Group, a declarat că televiziunea de ştiri va intra la "apă", după ce negocierile cu Digi au eşuat.

 

"Încă din noiembrie, Paszkany ne-a anunţat că nu mai susţine proiectul unei televiziuni regionale, de ştiri, pentru că se concentrează numai pe LOOK TV, pe divertisment şi fotbal. De comun acord am stabilit să găsim o soluţie, eu fiind interesat de proiectul televiziunii regionale si de locurile de muncă ale oamenilor, pe care eu i-am adus în acest proiect

Am stabilit de comun acord să facem negocieri cu Digi, care erau în expansiune şi îşi deschideau staţii în toată ţara.

Cei de la Digi au fost de acord să dezvoltăm mai departe proiectul pentru Digi Transilvania si să facem un post de Digi Cluj, iar Digi Transilvania să fie un integrator pentru toate posturile locale Digi din Transilvania.

Eu mi-am cedat toate acţiunile mele şi de la Look TV şi de la Transilvania Live domnului Paszkany, pentru a putea negocia cu Digi. Din ianuarie mi-am dat şi demisia pentru ca să negocieze cu Digi si să ducem mai departe proiectul. Ar fi urmta ca eventual să mă asociez cu noul proiect. Au căzut negocierile! Nu ştiu de ce! E o problemă financiară, de comunicare...", a declarat Vasile Dâncu, fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie al Transilvania Media Group.

El a mai precizat că nu mai are legătură cu trustul de presă, de unde şi-a dat demisia în luna ianuarie 2013. "Domnul Paszkany nu mi-a mai spus că au căzut aceste negocieri. Nu mai am legătură cu Arpad Paszany, dar nu am renunţat la acest proiect. Înţeleg că noul proiect Transilvania Live va fi unul redus, la câţiva zeci de oameni si o grilă mai puţina ambiţioasă.

Cred că vom face un alt proiect regional. O să luăm alt proiect de la început cu învăţămintele de rigoare şi cu o parte din oameni", a mai precizat Vasile Dâncu

 

Transilvania Live are acum circa 140 de angajaţi.

 

Transilvania LIVE se va închide? Înţelegerea cu Digi TV a picat

Comentarii Facebook