Transilvania LIVE se va închide? Înţelegerea cu Digi TV a picat


Situaţia postului de televiziune Transilvania LIVE este pe muchie de cuţit. Înţelegerea cu Digi TV a căzut, iar televiziunea s-ar putea închide temporar.

Vasile Dâncu a anunţat că a renunţat în luna ianuarie la acţiunile pe care le deţinea la televiziunea de ştiri. El a fost cel care a negociat cumpărarea Transilvania Live de către Digi TV. Potrivit surselor Ştiri de Cluj, această afacere a căzut din cauza faptuluă că cei de la Digi TV nu au vrut să preia schema actuală de personal, cu vedete plătite chiar şi cu aproape 2.000 de euro pe lună.

Vasile Dâncu a confirmat această informaţie, cu jumătate de gură. "Încă nu am o informaţie exactă, dar cred că aşa este", a spus Vasile Dâncu.

După ce a eşuat cumpărararea televiziunii de ştiri, patronul postului a rămas Arpad Paszany, care l-a numit pe Sabin Gherman în funcţia de director administrativ, iar adjunct pe Lucian Danciu, considerat de foarte mulţi "groparul" televiziunilor clujene, începând cu NCN, Antena 1 şi Realitatea TV Cluj, toate cele trei duse aproape sau chiar în faliment din cauza conducerii defectuoase. 

În aceste condiţii, Vasile Dâncu şi mâna lui dreaptă, Mihaela Orban, şi-au făcut bagajele şi au părăsit barca Transilvania Live, aflată în derivă. "Eu pot să spun că am renunţat la acţiuni şi din luna ianuarie nu m-am mai ocupat de televiziune", a precizat Vasile Dâncu. 

Arpad Paszany ar urma să mute Transilvania LIVE din sediul din Zorilor, iar emisia să fie sistată, cel puţin temporar.

Aceleaşi surse vorbesc despre faptul că oamenii buni de la Transilvania Live sunt ofertaţi acum de Digi TV, care şi-ar face propria staţie locală cu ajutorul lui Vasile Dâncu şi Mihaela Orban. "Nu pot sa neg că m-ar interesa un proiect alături de Digi TV, dar nu am stabilit aşa ceva. Nu m-am gândit că s-ar putea întâmpla ca deal -ul cu Digi să pice", a spus Vasile Dâncu.

 

Dâncu a fost cel care a pus pe roate trustul Transilvania Live, dar a intrat în conflicte cu Arpad Paszkany din cauza faptului că s-au cheltuit milioane de euro fără a fi obţinute şi rezultate, audienţele fiind zero.

Comentarii Facebook