Un șofer de TIR a bătut un autostopist la Dej după ce a întreținut relații sexuale cu el


Un bărbat în vârstă de 25 de ani din Mintiul Gherlii a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal Dej după ce a fost bătut de către un șofer de TIR cu bâta de baseball.

Un sofer de TIR din Targu Jiu a oprit si l-a luat in cabina pentru a-l transporta pana la Dej. La intrarea in oras, in zona unei benzinarii, autostopistul i-a propus soferului sa intretina relatii sexuale cu el contra sumei de 40 de lei, scrie Dejeanul.ro.

Potrivit declarațiilor soferului de TIR, acesta a acceptat, crezand ca este femeie, însă după ce au intretinut raporturi sexuale orale si anale, șoferul a realizat este vorba de un barbat si l-a coborat din cabina.

Autostopistul a mers apoi la un alt șofer de TIR pentru a-i propune să întrețină relații sexuale cu el, însă a fost refuzat și a mers înapoi la șoferul din Tg. Jiu pentru a-i cere numărul de telefon.

Tiristul s-a enervat și l-a bătut pe tânărul de 25 de ani cu o bâtă de baseball, i-a luat telefonul, cei 40 de lei pe care îi plătise și apoi l-a lăsat pe marginea drumului.

Autostopistul a sunat apoi la 112 de pe un alt telefon, iar la fata locului s-a deplasat o ambulanta si mai multe echipaje de politie.

Polițiștii l-au depistat pe șoferul de TIR la Baia Mare fiind cercetat în stare de reținere pentru săvârșirea faptei de tâlhărie, urmând ca procurorii să propună arestarea preventivă pe 29 de zile.


catcauan ovidiu - talharie de DejeanulRo

Comentarii Facebook