Un bogătaș râde de clujenii care se uită după mașina lui de 200.000 de euro. Le-a filmat reacțiile la vederea bolidului- VIDEO

 

Unul dintre tinerii informaticieni clujeni, care s-au îmbogățit din afacerile cu jocuri, a filmat reacția oamenilor la vederea super mașinii pe care și-a cumpărat-o. 

 

În 2000 eram in State si eram gradinar, bibliotecar, barman, zugrav, magician etc etc si visam sa imi strang bani de un "ursulet". Nu mi s-a indeplinit visul Filmuletul nu l-am facut nici de show off nici ca sa stie lumea ce smechera e masina - eram doar curios sa vad reactiile celor de pe strade. Nu incepeti cu comparatii de genul Spiderman e mai tare ca Superman ca nu isi au locul aici”, le-a spus clujeanul celor care au urmărit filmul. 

 

Bolidul admirat de clujeni valorează 200.000 de euro.

 

El mai deține și un Ferarri, cu care urmează să repete scena. 

 

Pentru cei care se leagă de sumele uriașe pe care le cheltuie pentru aceste autoturisme de lux, el are un mesaj: 

 

In urma filmuletului cu reactiile oamenilor de pe strada la trecerea Ferrari-ului au rasarit, ca de obicei, cativa invidiosi. Si pentru ca am auzit, nu doar o data, expresii de genul "de banii aia mai bine faceai un spital" sau "a furat alocatiile copiilor si pita de la gura batranilor ca sa isi ia masina", am facut un calcul orientativ:

 

Pret masina: 200.000 EUR - bani impozitati in prealabil de stat (22% impozit + CAS = 44.000 EUR).

 

TVA masina: 50.000 EUR

 

Taxa inmatriculare: 2000 EUR

 

Impozit anual: 6500 lei (x3)

 

CASCO: 8000 EUR (din care statul ii ia asiguratorului 46% - aprox 4000 EUR (x3)

 

Accize benzina, taxa de drum

--------------------------------------------

 

TOTAL: 110.000 Euro - bani intrati in vistieria Statului Roman in cei 3 ani de cand am masina. Oare haterii consacrati cu cat contribuie la taxe si impozite?”, a precizat el.

Comentarii Facebook