UN AUDI s-a făcut PRAF și PULBERE la Cluj! Accidentul a fost pe podul IRA. ȘOFERUL a MURIT - FOTO

UPDATE 1

 

Apropiații șoferului decedat, Andrei Dorin Pop, ne-au trimis fotografii pentru a demonstra că acesta nu avea viteză excesivă în momentul producerii accidentului.

 

Le puteți vedea AICI. Acum kilometrajului s-a oprit la 40 km/h.

 

---------------------- 

UPDATE

 

Un conducător auto de 24 de ani a pierdut controlul asupra volanului, conducând cu viteză pe strada Traian Vuia. Acesta a derapat, a lovit un stâlp RATUC și apoi a ricoșat în altul de iluminat public. Șoferul a fost rănit grav, dar și un pasager de 22 de ani din Satu Mare”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vârci.

 

Reprezentații UPU Cluj au precizat că șoferul de 24 de ani, Andrei Dorin Pop, a fost adus la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj în stare foarte grav. ”În jurul orei 4.00 a survenit decesul acestuia”, au precizat unele surse.

------------------------------

 

Un AUDI s-a făcut praf și pulbere joi seara, în jurul orei 22.30, pe podul IRA, la ieșire din Cluj-Napoca spre Someșeni.

 

Accidentul s-a produs in jurul orei 22.30 la intrarea podul din zona Someseni. Șoferul a încercat să evite o alta masina din fata, dar, avand viteza prea mare, a pierdut controlul masinii si a intrat intr-un stalp din sensul opus. 

 

Roata din fata de pe partea soferului a zburat din caseta de directia, masina s-a mai invartit dupa acrosarea stalpului de cate ori pe carosabil si s-a oprit. Masina mergea din Marasti spre zona Aeroport (pe acel sens de mers se afla inaintea accidentul).

 

In masina se aflau 2 persoane, soferul Andrei D. si pasagerul Marius R.. Pasagerul a scapat doar cu cateva lovituri la coaste, pe cand soferul nu se afla intr-o stare prea buna fiind blocat intre fiare”, ne-a relatat un martor.

  

 

Comentarii Facebook