Tragedie la o nuntă, lângă Dej. Accident mortal după ce mireasa a fost furată - VIDEO

 

Un grav accident s-a produs pe DN 161 D, între Dej și localitatea Nireș, în noaptea de sâmbătă spre duminică. O mireasă a fost furată de nuntași, dar mașina în care se aflau a fost implicat într-un accident mortal.  

 

Cativa nuntasi care participau la o nunta din Nires, au furat mireasa si au pornit cu ea inspre un local din Dej. In masina s-au urcat cele doua nase, proprietarul autoturismului, dar pe locul din dreapta, si inca un barbat. Au apucat sa mearga doar cativa kilometri, cand in fata masinii le-a sarit un cal pe care l-au lovit in plin. In urma impactului extrem de puternic, masina lor s-a transformat intr-un ghem de fiare, trei dintre pasageri ramanand incarcerati. 

 

Nasa mica, aflata pe bancheta din spate langa mireasa, a decedat pe loc. La locul accidentului s-au deplasat in scurt timp ambulante de la Dej si Gherla si un echipaj de descarcerare al pompierilor din Dej. 

 

Toti trei pasageri au fost transportati la UPU Cluj. Mireasa, 42 de ani, a intrat in stop cardio respirator, dar medicii au reusit sa o resusciteze, conform dejeanul.ro

 

În stare gravă este și soferul autoturismului, dar si nasa mare. Singurul care a scapat cu rani usoare a fost proprietarul autoturismului, care se afla pe locul din dreapta. 

 

Acesta le-a declarat politistilor ca soferul a consumat alcool inainte de a se urca la volan. Impactul a fost atat de puternic incat calul a fost purtat pe capota autoturismului aproape 50 de metri. 

 

Femeia decedata avea 49 de ani si in urma cu doar o luna a participat la nunta fiului ei mai mic. Politistii continua cercetarile pentru a identifica proprietarul calului.

----------------------------

UPDATE

 

În 20.10.2013, ora 0,20 pe DJ 161 D, pe raza comunei Mica, jud. Cluj, în afara localităţii, pe sensul de deplasare Nireş spre Dej, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei femei, rănirea gravă a trei persoane şi rănirea uşoară a altor două persoane. 

 

Un conducător auto de 38  ani, din comuna Mica, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 161 D din directia Nireş spre Dej, a fost surprins de apariţia pe partea carosabilă a unei cabaline lăsată nesupravegheată şi a intrat în coliziune cu aceasta. 

În interiorul autoturismului se aflau şase persoane (conducătorul autoturismului şi cinci pasageri), toate având calitatea de nuntaşi şi se deplasau spre municipiul Dej („furaseră mireasa”). 

În urma accidentului, M. M. (naşă) a decedat, L. R. (conducătorul autoturismului), B. I. (mireasa) şi M. E. (naşă) au fost răniţi grav şi B. G. şi Z. M. au suferit răni uşoare. 

Deasemenea, accidentul s-a soldat cu decesul cabalinei şi cu avarierea autoturismului. 

 

Cu ocazia cercetării împrejurărilor în care s-a produs accidentul, poliţiştii au stabilit că vinovat este C. V., acesta lăsând cabalina nesupravegheată pe timpul nopţii, bărbatul încălcând regula de circulaţie privind “supravegherea animalelor pe partea carosabilă” faptă prevăzută şi sancţionată de art. 163  alin 1  din R. OUG 195/2002 Republicată. 

 

Poliţiştii contiuă cercetările sub aspectul savârşirii infracţiunii de “ucidere din culpa”, bărbatul fiind cercetat în stare de libertate”, precizează reprezentanții IPJ Cluj.



Comentarii Facebook