Miercuri 24 Aprilie

Strada Campului a fost sparta de EON Gaz, dupa ce a fost data in folosinta de curand! Oamenii sunt disperati - VIDEO si FOTO

 

Locuitorii de la strada Campului din Cluj-Napoca si cei care locuiesc in apropiere au ajuns in pragul disperarii din cauza santierelor nesfarsite din zona.

 

Dupa ce au asteptat luni de zile ca strada sa fie asfaltata, acum traficul este blocat din cauza unor lucrari efectuate de E.ON Gaz. Soferii care sunt nevoiti ca treaca pe acolo trebuie sa astepte minute bune, intrucat circulatia se face pe un singur fir.

 

 "In jurul orei 18,00 (nr miercuri seara) am trecut cu masina prin sensul giratoriu din Manastur, inainte de intrarea pe varianta Manastur-Zorilor. Coada de masini era mai lunga de 200 de metri si desi cei care fac astfel de intervetii sunt obligati sa dirijeze traficul, nimeni nu facea acest lucru. S-a creat ambuteiaj pe str Campului, intersectie cu strada Mehedinti si pana in sensul giratoriu amintit", ne-a povestit Bodo Zoltan, unul dintre soferii care a asteptat aseara sa treaca de sensul giratoriu din Manastur.  

 

"Pe strada Campului avem iarasi avarii repetate de la E.On Gaz. Probabil ca dansii dupa ce au terminat lucrarea si au platit-o la o firma ar trebui sa ceara rascumparare la acea firma sau sa fie mai atanta in viitor cum anume isi organizeaza licitatia la conductele de gaz. Strada Campului nu a fost asfaltata pentru ca am asteptat dupa companiile de utilitati sa isi termine lucrarile. Le-au terminat, ne-au predat strada si acum au inceput sa o sparga", a declarat Sorin Apostu.

 

Fotografiile ne-au fost trimise de Bodo Zoltan pe adresa office@stiridecluj.ro.

Comentarii Facebook