Spargerea de la Banca Transilvania Timisoara, trasa la indigo cu cea de la ING Cluj! Vezi ce asemanari sunt


Spargerea de la Banca Transilvania din Timisoara seamana perfect cu cea de la sucursala ING Cluj, din cartierul Manastur, data in noaptea zilei de 6-7 octombrie.

Similitudinile incep cu modul prin care au intrat spargatorii in cladirea bancii. Si la ING Cluj si la Banca Transilvania Timisoara a fost folosit geamul de la baie, situat in spatele cladirii, in care functioneaza sucursalele.

Spargatorii s-au ascuns in banca, iar firmele de securitate nu i-au vazut, plecand cu gandul ca sistemul a avut unele probleme.

Stiri de Cluj a dezvaluit in 7 octombrie in cazul atacului de la ING Cluj ca "spargatorii au declansat senzorii de miscare in momentul in care au patruns in sucursala bancara de pe Calea Floresti nr. 75, vis-a-vis de magazinul Billa. Reprezentantii firmei de paza s-au deplasat pana acolo, in jurul orei 3.30, dar au plecat pentru ca nu au vazut nimic suspect".

Purtatorului de cuvant al IPJ Timis, Emil Andrei, a declarat ca la spargerea de azi noapte, de la BT Timisoara, hotii s-au ascuns in banca, iar agentii de la paza au fost alarmati de senzorii de miscare, dar au plecat pentru ca nu au gasit nimic suspect la fata locului.

Birourile au fost ravasite in ambele cazuri, dar spargatorii de la Timisoara au fost mai "norocosi" pentru ca au reusit sa plece cu 16.000 de euro. Cei de la Cluj Napoca au gresit tinta, pentru ca sucursala ING sparta era folosita de functionarii bancii.

 

Ultima similitudine importanta este ca in nicun caz spargatorii nu au fost retinuti.

Comentarii Facebook