Senatorul Marius Nicoară își recunoaște vina în accidentul din Zorilor: ”Am avut viteză prea mare”




Președintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară își recunoaște vina în cazul accidentului în care a fost implicat vineri seara pe strada Eugen Ionesco din cartierul Zorilor.

Senatorul a declarat pentru Știri de Cluj că a avut o viteza prea mare pentru condițiile meteorologice nefavorabile de aseară.

Era polei, dar nu vreau să nu fiu bărbat și să dau vina pe vreme. Am lovit un taximetrist. Am frânat prea târziu. El voia să o ia la stânga, iar eu l-am lovit, l-am proiectat într-un gard. Asta este tot ce s-a întâmplat. Nu aveam viteză uriașă, dar aveam atâta viteză încât nu s-a oprit mașina”, a declarat senatorul Marius Nicoară pentru Știri de Cluj.

Mărturisesc că mi s-a întâmplat a doua oară. Prima dată am fost eu de vină, pentru că vorbeam la telefon. Acum, tot eu sunt de vină. Trebuia să merg mai încet pe poleiul ala”, a mai mărturisit președintele PNL Cluj.

De asemenea, liderul liberalilor clujeni a precizat că a băut un cocktail înainte de se urca la volan și a cerut să fie dus pentru recoltarea de probe biologice.

Am cerut să fiu dus, ca să nu fie discuții. Am apucat să beau un cocktail. Nu contează cât alcool avea, dar nu vreau să existe discuții apoi”, a mai precizat Nicoară.

 

 

Vezi AICI detalii despre accident -> Marius Nicoară era BEAT și a făcut un accident la Cluj. Senatorul PNL Cluj a lovit un taximetru VIDEO

Comentarii Facebook