Ogăraru vorbește despre ”derby-ul retrogradării” dintre ”U” și Oțelul: ”Avem un plan”



Antrenorul Universității Cluj, George Ogăraru, a vorbit despre meciul dintre echipa sa și Oțelul Galați, din acest weekend.

Cu toate că ambele echipe se află în pericol de retrogradare, Ogăraru consideră că ”U” va avea avantajul terenului propriu și al publicului din tribune.

Nu ştiu dacă e un derby al retrogradării, însă e o partidă foarte importantă pentru noi. Avantajul terenului propriu este dat de prezenţa publicului în tribune, sperăm foarte mult ca suporterii să fie alături de noi. Florin Cernat este cel mai periculos om al oaspeţilor, însă mai au jucători importanţi. Eu nu resimt o presiune suplimentară, e o presiune normală a rezultatelor. Avem un plan şi o strategie pe termen îndelungat, iar să pui toate lucrurile în practică, aşa cum îţi doreşti, durează. După meciul cu Astra ne-am făcut analiza, am văzut unde am greşit în ultimele minute, atunci când am evoluat cu doi oameni în plus. Meritam victoria acolo, am spus-o şi după meci”, a declarat George Ogăraru, potrivit site-ului oficial al echipei.

Meciul dintre „U” Cluj şi Oţelul Galaţi se va disputa sâmbătă, de la ora 18:00, pe Cluj Arena.

Comentarii Facebook