Scandal monstru intre tiganii din Suceagu, Cluj- mai multe case distruse si oameni raniti-VIDEO

In colonia de rromi din satul Suceagu a izbucnit inca de azi-noapte un scandal monstru in urma caruia mai multe case au fost complet distruse si cateva persoane au fost ranite.

 

Secretarul primariei din Baciu, Ioan Precup, a declarat pentru Stiri de Cluj .ro ca "rromii din Suceag s-au batut inca din timpul noptii, cand au si politistii pentru a calma spiritele, dar azi dimineata dupa ce au plecat politistii, rromii au innebunit si si-au distrus casele".

La conflict au participat si rromi din Floresti, care au intervenit in ajutorul unuia dintre grupurile implicate in lupta. "Au venit si din Floresti si au distrus azi trei case, este prapad aici. Au spart geamurile, usile si mobila din case. Cativa au fost raniti pentru ca o ambulanta a plecat de aici la spital", a mai spus Pripon.


Pentru a calma spiritele in zona au ajuns si lucratorii brigazii de interventie rapida din cadrul IPJ si jandarmii. Pompierii sunt si ei prezenti deoarece existau informatii ca rromii urmau sa isi dea foc la case.

Secretarul primariei din Baciu, Ioan Precup, a declarat ca inca nu este cunoscut motivul pentru care a izbucnit conflictul, dar ca politia a declansat o ancheta in acest caz.

Comentarii Facebook