Razia de la discoteca din Măguri Răcătău ascunde o reglare de conturi din Mafia Lemnului! Poliția Cluj bagă pumnul în gură denunțătorilor?

 

La câteva zile după ce trei pădurari din cadrul Ocolului Silvic Someşul Rece au avut curaj să denunţe mafia din cadrul Direcţiei Silvice Cluj şi modul în care erau obligaţi să cotizeze cu câte 20.000 de euro pe an, mai multe instituţii ale statului au pornit o prigoană fără margini împotriva celor trei. 

 

Ultima răzbunare a avut loc în noaptea de luni spre marţi. Poliţia Cluj a emis un comunicat de presă şi a prezentat ca un succes uriaş o acţiune desfăşurată la o discotecă din Măguri Răcătău. Întâmplător lucrurile nu stau nici pe departe aşa cum au fost prezentate de comunicatul IPJ Cluj. De fapt, întreaga acţiune a IPJ Cluj nu reprezintă decât ori o răzbunare, ori o manevră concertată care are menirea de a-l face pe unul dintre pădurarii denunţători, Voicu Tomoş, să nu mai colaboreze cu DNA.

 

Razie la discoteca din Măguri Răcătău. Polițiștii au găsit un DJ cu peste 30.000 de melodii piratate - VIDEO

 

În comunicatul IPJ Cluj se face referire la un control efectuat la o discotecă, care a fost organizată în a doua zi de Paşte, în localitatea Măguri Răcătău. Razia Poliţiei nu a vizat în niciun fel menţinerea ordinii şi liniştii publice sau combaterea evaziunii fiscale, ci intimidarea pădurarului Voicu Tomoş, denunţător în dosarul mafiei de la Direcţia Silvică Cluj. 

 

Societatea controlată de poliţişti şi care a organizat discoteca, este administrată de Minodora Tomoş, soţia lui Voicu Tomoş. Pădurarul reacţionează şi spune că va înainta un memoriu şefului statului, preşedintele Traian Băsescu, în care va descrie modul în care a fost executat la propriu, pentru că a avut curaj să denunţe mafia existentă în cadrul Direcţiei Silvice Cluj. ”La ora 1.07 au intrat în localul unde se desfăşura discoteca, 27 de poliţişti şi doi comisari de la Garda Financiară Cluj. Au fost poliţişti de la toate departamentele, de la Ordine Publice, de la Combaterea Fraudelor, de la Judiciar, de la Arme şi Muniţii şi de la Criminalistică. Parcă eram un hoţ, care am dat în cap la oameni. Cei de la Garda Financiară au scris în procesul lor verbal că la ora 2,30, s-a găsit în casa de marcat suma de 371 de lei, care nu era marcată şi suma de 1.000 de lei, bani din taxa de intrare la discotecă. Pentru cei 371 de lei am fost amendat cu suma de 8.500 de lei. Spun cu sinceritate că s-a marcat totul. Erau 400 de oameni la discotecă şi trebuiau să găsească 4.000 de lei de la taxa de intrare. S-a marcat totul. Dacă la 2.30, când totul era pe final s-au găsit 371 de lei nemarcaţi atunci nu ştiu ce să mai zic”, a spus Tomoş. Amenda aplicată societăţii conduse de Minodora Tomoş este de 13.500 de lei, 8.500 de lei de la Garda Financiară şi 5.000 de lei de la Poliţia Măguri Răcătău, pentru lipsa planului de pază.

 

Surse din cadrul IPJ Cluj susţin că razia a fost ordonantă de la vârful instituţiei. Luni de dimineaţă, comisarul şef Ioan Hurducaş a primit ordin să organizeze acest control la Măguri Răcătău, ordin pe care l-a transmis verbal comisarului Radu Moşuţan, care a avut misiunea de a organiza întreaga acţiune. ”Comisarul Moşuţan a luat legătura cu cei de la Garda Financiară care au trimis o echipă de control”, precizează sursele noastre. 

 

Aceleaşi surse susţin că DJ-ul, despre care se spune că ar fi avut în laptop peste 30.000 de piese muzicale, Cristian A., ar fi fost sfătuit ”prieteneşte” de poliţişti să declare că cele 101 CD-uri cu muzică găsite asupra lui le-ar aparţine de fapt lui Voicu şi Minodora Tomoş. Citește AICI noi dezvăluiri.

 

Marea captură realizată în urma acestei razii se compune din 1.371 lei şi 62 de doze de bere pentru care nu ar fi existat acte. 

 

Blestemul pădurilor! Un pădurar, acuzat că a defrișat pe rupte și a construit 135 de apartamente, a murit în pădure

Comentarii Facebook