Rampa temporară de gunoi de la Pata Rât, cuprinsă din nou de flăcări. Pompierii lucrează la stingerea incendiului încă de aseară



Un nou incendiu a cuprins rampa temporară de gunoi de la Pata Rât, duminică seară. Pompierii încă sunt prezenți la fața locului, lucrând pentru lichidarea completă a flăcărilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, prima sesizare a fost primită aproape de ora 20.00, iar pompierii s-au deplasat la fața locului cu autospeciale de stingere.

Flăcările au cuprins aproape întreaga suprafață de stocare a deșeurilor, însă focarele principale ale incendiului au fost lichidate încă de azi-noapte.

Totuși, pompierii încă lucrează pentru stingerea completă a focarelor rămase sub grămezile uriașe de gunoaie, pentru a se asigura că focul nu se va aprinde din nou. Aceștia folosesc și buldoexcavatoare pentru a ajunge la flăcări.

După finalizarea procedurii de lichidare a incendiului se va porni o investigație pentru determinarea cauzelor de la care au pornit flăcările, în special că în zonă au mai avut loc incendii în trecut”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

 

Comentarii Facebook