Miercuri 24 Aprilie

Protest pe grindină, al Noii Drepte, la Cluj. Militează pentru familia tradițională FOTO/VIDEO


Un grup de aproximativ 50 de membri și simpatizanți ai grupării Noua Dreaptă au organizat, sâmbătă, o manifestație pentru susținerea ”familiei tradiționale”.

Aceștia s-au adunat în fața Catedralei Ortodoxe din piața Avram Iancu, dotați bannere și pancarte prin care cer referendum pentru căsătoria doar între un bărbat și o femeie.

Manifestanții au avut parte de vreme rea, cu ploaie și grindină.

Tot sâmbătă, de la ora 17.00, va avea loc la Cluj marșul Gay Pride, de susținere a comunității LGBT.

-------------------

 

UPDATE

 

Liderii manifestanților au condamnat faptul că Primăria Cluj-Napoca a autorizat marșul comunității LBGT. ”Condamnăm inițiativa Primăriei de a autoriza această paradă a homosexualilor. S-a consultat domnul primar, Emil Boc, sau cineva din primărie, cu clujenii? Au fost niște discuții libere? Să fie măcar întrebați cetățenii acestui oraș, dacă doresc marșuri ale homosexualilor pe străzile noastre, în fața copiilor noștri, a familiilor noastre. Din nou, anul acesta, parada are loc în zona Sălii Sporturilor ”Horia Demian”, pe lângă parc, dar s-au plâns că nu sunt lăsați în centrul orașului. Unde doresc să facă anul viitor parada homosexualilor? Aici, în fața Catedralei Ortodoxe? În fața statuii lui Avram Iancu? Pe străzile noastre, în mijlocul orașului? Așa ceva nu putem tolera în orașul nostru. Cerem domnului primar Emil Boc să organizeze un referendum pe plan local în care să ceară opinia clujenilor, dacă doresc pe viitor astfel de parade în orașul nostru. Așa este democratic să votăm acest lucru. Cum este democratic să votăm și dacă dorim sau nu căsători între homosexuali, în România”, a spus Codrin Goia, președintele Noua Dreaptă Cluj. 




Comentarii Facebook