Protest la Spitalul din Campia Turzii impotriva comasarii! Oamenii au iesit in curte inca de la ora 8.30


Zeci de angajati de la Spitalul din Campia Turzii au protestat luni, 14 februarie, de la ora 8.30, fata de intentia Ministerului de comasare a unitatii sanitare cu cea din Turda.

"Am discutat cu oamenii in aceasta dimineata si se pare ca este vorba despre un protest spontan. Oamenii au inceput sa se adune in curtea spitalului si cer sa fie anulat ordinul de comasare cu Spitalul din Turda", a declarat pentru Stiri de Cluj presedintele Sindicatului SANITAS Cluj, Stefan Roman.

El a mai afirmat ca cei 220 de angajati ai unitatii sanitare din Campia Turzii se tem ca dupa ce spitalul va deveni o sectie externa a celui din Turda s-ar putea ajunge si la desfiintarea acestuia.

"Nu vor sa se faca acest proces pentru ca se tem ca vor ramane fara locurile de munca. Din sectie externa oricand se poate lua decizia ca nu mai e nevoie de ei si ar ajunge pe drumuri. Eu voi discuta astazi si cu primarul din Campia Turzii pentru a vedea ce intentioneaza sa faca in aceasta problema, cea a comasarii", a mai declarat Stefan Roman.

Unitatea sanitara are 220 de angajati, iar la protest participa circa 100 de persoane, din tura de dimineata.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update (ora 11.00)

 

Protestul s-a incheiat in jurul orei 10.30.


 VEZI GALERIE FOTO!

Comentarii Facebook